Cāļa forumi » Dzemdības

kitybeiby: dzemdības Bulduros (Jūrmalas slimnīca)

Bea 21

Pastāvīgs apmeklētājs

Bea 21

CT = +36.6°

14.02.2012 12:02:16

Man bija Mozgirs - bija ok un ja godïgi tajã brïdï bija pilnïgi vienalga vïrietis vai sieviete.

Bea 21

Mežameita

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

14.02.2012 15:58:40

Bea 21
Man nebija līguma ar kādu konkrētu ārstu vai vecmāti - tikai ar slimnīcu, vienkārši patrāpījās ļoti labi. Pie uzņemšanas gan bija tāda briesmīgi pūcīga tante (nezinu vārdu) - ja tā gadītos, tad gan būtu dimbā... Es viņai pat pajautāju, vai tik viņa man nebūs arī dzemd palātā. Skatoties uz manu izteiksmīgo seju, viņa atbildēja, ka būs cita un kļuva manāmi laipnāka...

Jā, par anestēziju arī daudz uzzināju - tur visu, ko jautāju, pastāstīja labais dakteris anesteziologs Aišpurs.

Mežameita

rudaa

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +40.3°

14.02.2012 16:00:19

Mežameita
Tas Aišpurs ir ar tādiem parižiem, pagariem matiem? Man liekas, ka man viņš bija ķeizarā. Likās baigi pašpārliecinātais, bet viss izgāja uz to labāko.

"Es saku jums jau dienas simt un piecas - lai puķi dabūtu, ir jānoliecas." I. Ziedonis

rudaa

Mežameita

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

14.02.2012 16:06:10

rudaa
Šķiet, ka tas pats. Viņš tāds ļoti komunikabls. Man deva gan EA, gan vispārējo narkozi, kad sākās asiņošana pēc dzemdībām, pēc EA nāca apraudzīt arī vakarā. Likās OK...

Mežameita

Bea 21

Pastāvīgs apmeklētājs

Bea 21

CT = +36.6°

14.02.2012 21:03:02

Mežameita

Laikam tad man tieši tã pücïgã tante büs pagadïjusies. Anesteziologs bija labs - kaut ko prasïja, stãstija (balss patïkama)

Bea 21

maarastante

Apmeklētājs

CT = +36.6°

19.02.2012 01:45:56

Par līgumu ar vecmāti - viss ir ļoti vienkārši. Līgums ir - ir sava vecmāte. Līguma nav - sava vecmāte ir tikai tad, ja dzemdētāju skaits sakrīt vai ir mazāks par dežūrējošo vecmāšu skaitu. Tā kā pirmo bērnu dzemdēju pati pirmsdzemdību palātā, kamēr dežūrējošā mocījās ar trīsstāvīgos aurojošu... ē, kā lai pasaka... cittautībnieci, tad neviens nekad man neiedvesīs, ka līgumu ar vecmāti nevajag. Mūsdienu dzemdētājas lai mierina tas, ka šis gadījums ir 19 gadus vecs, taču, piemetināšu, mūsdienu vecmātēm joprojām ir tikai divas rokas.

maarastante

Kalisto

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

23.02.2012 10:41:49

Man Bulduros 2010 gada bija Ķeizars...attieksme bija FANTASTISKA,mani ķeizaroja Lasmane,bija dr.Dina Krūze,pie kuras ejam vel šobrīd...sanitāres ,māsiņas pec operācijas burtiskā nozīmē uz rokām nesa,palidzeja nomazgaties utt. visas jaukas,saprotoshas utt. tikai no vienas sanjemu ironisku rājienu,ka mazajam sosi iedevam,bet visa visuma viss bija super!

Papildināts 23.02.2012 10:42:

Aaa un pareizi,anestezialogs bija baigi forshais džeks...tads simpatisks un mierigs...nu savs čoms =)))

Kalisto

Mežameita

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

23.02.2012 12:48:11

maarastante
Laba pieredze

Lai gan taisnība par mūsdienām - es arī dzemdību palātā stundu tupēju viena pati, jo vecmāte pieņēma blakus citai sievietei bērnu, tik tad atkal atnāca. Vienīgais, kam pati sekoju - vai mazajam sirdspuksti kārtībā. Par laimi, kaimiņiene piedzemdēja ātri un mans arī piedzima jau pēc vecmātes atgriešanās (kādas pusstundas laikā)...

Mežameita

bembija

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

23.02.2012 20:28:25

Mežameita
Šādas pieredzes ir mums katrai otrajai,un nekā tāda ārkārtēja jau tur nav,ka stundu vai nu cik vajag nākas pavadīt vienai-ar to mēs rēķinamies dzemdējot pie dežūrvecmātes,kurai esam vairakas dzemdētājas vienlaicīgi.Lai izbēgtu no šādām situācijām pastāv līgumi.

bembija

Gygy

Pastāvīgs apmeklētājs

Gygy

CT = +36.6°

23.02.2012 20:57:50

Kristīne pieņēma manas otrās dzemdības, kas Bulduros ilga 5 min (ne pārāk laicīgi ieradāmies ). Nav par ko sūdzēties, vēl uzslavēja, ka re kā - citas grib anestēzijas un sazin ko a citas kā es, ieskrien un 5 min laikā piedzemdē turpat uz apskašu galda

Gygy
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
9835308
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi