Cāļa forumi » Dzemdības
CudaLuda: Dzemdibas arzemes
|
Evuciite
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
07.08.2007 11:59:20
Es dzemdeeshu Irijaa.Apruupe ir laba,ir gan Gp,gan citu aarstu un vecmaashu apmekleejumi,arii nodarbiibas paariem(bezmaksas),kur var aprunaaties personiigi ar vecmaati,fizioterapeitu un beernu dakteri. Es domaaju,ka jebkuraa vietaa ir savi plusi un miinusi.Tepat caalii tak lasiiti tik daudz "shausmu staasti" iz pieredzes Latvijaa,vai ne taa?
http://bd.lilypie.com/DL0w0.png
http://www.akusherstvo.ru/lines/lineika/163797.gif
|
Evuciite
|
|
Sinta
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
07.08.2007 12:47:09
Nu tiko man paziistamiem nedeelu pirms dzemdiibaam nomira beerninsh! Meitenei palika diezgan slikti un vina aizgaaja pie aarsta! Arsts klausa vinu un saka,ka nedzirdot beerna sirdstonus! Lai EJOT MAAJAA! Nu uz vakarpusi aizraava uz hospitaali ar aatriem+gala iznaakumaa beerna nav un veel klaat asins saindeeshanaas! :( Pabriesmiigaas arstu vienaldziibas deel!:mad:
|
Sinta
|
|
Ievice
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
07.08.2007 14:13:47
Sliktā attieksme pret grūtniecēm īrijā ir slavena un viegli izskaidrojama. īrijā, cik zinu, ir katoļu zeme ar stingrām tradīcijām un, cik zinu, ilggadīgu abortu aizliegumu. Ir dzirdēts, ka pat ārsti stāsta, ka viens bērns vairāk vai mazāk viņiem vienalga. Laba kvalitāte un attieksme esot tikai dārgajās klīnikās:( Tādēļ tiešām iesaku nepaļauties tikai uz turienes ārstiem un vecmātēm:( [s][Papildināts: 07:08:2007 14:25:56][/s] Pati esmu bijusi gr[tnieču aprūpē citā ES valstī, bet paralēli braucu pie savas dakteres Latvijā un dzemdēju Latvijā. Un esmu cieši pārliecināta, ka tas bija pareizākais risinājums, vismaz manā gadījumā.
|
Ievice
|
|
Cita Saule
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +37.0°
|
07.08.2007 14:39:19
[b] CudaLuda [/b] šuvi var pārtaisīt ;)
Lielākā bauda ir satikt dvēseles radinieku.
[img]http://www.smiliez.de/smilies/smiliez.de_1149.gif[/img]
|
Cita Saule
|
|
ganieva
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
07.08.2007 15:36:59
Taisniiba,ka attieksme ir diezgan pavirsha.Pati esmu 38.nedelaa un kuru katru briidi vareetu viss saakties.Arsta viziites gan man ir bijushas katras 6 nedelas saakumaa,tad katras 4 ned.un tad katras 2 ned.Tagad katru nedeelu eju pie aarsta-t.i.vienu nedelu pie vecmaates un otru pie gimenes aarsta.Visaam jaunajaam maaminaam iesaku sekot liidzi sev un ja ir probleemas suudzeeties!Vajadziibas gadiijumaa-paarspiileet!Kad man gribeejaas,lai lieku reizi mani apskata,tad zvaniiju un pieteicu apmekleejumu caur slimniicu vai polikliiniku-neklausiiju tam,kad nolikts naakoshais apmekleejums.Nu atteikt vini nevar...Ja vajadzeeja piemeloju,ka man slikta duusha,loti saap jau vaarakas dienas galva,nejuutu pietiekami daudz beerna kustiibu utt.Ja teiksiet,ka jums liekas,ka viss it kaa kaartiibaa,tad neviens lieku reizi uz jums nepaskatiisies!Galvenais,kas ir jaaieveero-laiciigi jaapiesaka aarsta viziite-apm.2 nedelas pirms.Varbuut dazhreiz valoda un saprashanaas arii var buut shkeerslis-jaameklee vaardniica un jaatulko mediciiniski termini.Vispaar mediciina nav taa labaakaa Anglija(vismaz taa,kas bezmaksas),bet vajag buut uzstaajiigiem un ja kaut kas neapmierina-rakstiit suudziibas un pieprasiit tikshanos ar galveno aarstu vai attieciigaas iestaades menedzeri-tikai tad kaut kas notiks!Lai veicas visaam LV pilsoneem ieksh UK!Un aizmirstiet latvieshu kautriibu-te vajadziiga riktiiga naglostj!:ok:
|
|
|
zakjene
Apmeklētājs
CT = +36.6°
|
07.08.2007 17:10:59
Man saak likties, ka tie shausmu staasti ir tieshi valodas sliktaas saprsahsanas deelj...Man jau arii reizeem iespruust, kad uztraucos, bet kad par abiem lielajiem beerniem te GP prasiiju par izmekleeshanos, ieprieksh jau biju uzrakstiijusi uz lapas un paartulkojusi, kad nesaprataamies- iebakstiiju ar pirkstu lapaa un viss bija ok. Shodien, kad ieshu pie sava daktera uz pirmo viziiti- njemshu liidzi viiru- vinjam valoda labaaka, bet tik un taa, viirs teica, ka lai uzrakstot visu uz lapas- aizmirstaas uztraukumaa... [s][Papildināts: 07:08:2007 17:18:26][/s] Paarlasu visu- mjaa, ko lai saka par mani, kad otro dzemdeeju- Latvijaa man gandriiz nomirt ljaava, visi redziet guleet aizgaajushi, ne ko pasaukt ne sasaukt, tad kad ar asinjainu autu starp kaajaam izstaigaaju visu nodalju, atradu sanitaari guljot priekshtelpaa...ui, negribas atcereeties... Njaa, Latvijaa jau arii kaa kurai iet...:(
|
|
|
CudaLuda
Apmeklētājs
CT = +36.6°
|
07.08.2007 18:42:50
[b]ganieva[/b] Uzmanibu!!! [s][Papildināts: 07:08:2007 18:49:10][/s] Visas maminas kas dzemdes arzemes! Ganieva uzrakstija loti svarigu lietu, jo es ari ta dariju un manas koleges darba (irietes) pashas ta dara! Es uzskatu ir obligati arzemes biskin parspilet, jo tikai tad tev un berninam pieversis uzmanibu!!! [s][Papildināts: 07:08:2007 18:50:23][/s] [b]Cita Saule[/b] Tu doma plastisko, vai pie parasta kirurga?:confused:
|
|
|
austere
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
07.08.2007 18:51:33
[b]CudaLuda[/b] mums pie saules zakjiisjiem ir sadalja Irl maaminjam, atchu visas it kaa pagaidaam pat ljoti apmierinaatas ;) pieredze jau noteikti katrai sava, bet naac un pievienojies barinjam!
http://bd.lilypie.com/haqUp2.png
|
austere
|
|
CudaLuda
Apmeklētājs
CT = +36.6°
|
07.08.2007 19:00:57
[b]Sinta[/b] Nu tas ir vispar arprats!!!!!! BLa*** nebutu es mamina, nosistu tos **** visus! RRRRRRRRRR Ne nu ka tagad talak dzivot un ko vainot:mad:
|
|
|
jasmin
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
07.08.2007 20:01:18
[b]ķirsīc[/b] nu var jau paarspiileet, bet bishku pukjiiteem pietaupi ar - no zema spiediena un gjiibshanas beerni gruutnieciibas laikaa nemirst :nono: taa palasot liekas, ka visi beerninji tikai IRE mirst, tie kas LV zem burviigo aarstu apruupes dzimst, tie taksh visi veseli, nekaadu komplikaaciju, nekad nekas slikts tachu nenotiek :mad: man paldies dievam ir abu valstu pieredze, peec LV dzemdiibaam visu atlikusho dziivi audzinaashu un ciiniishos ar "burviigo" dzemdiibu sekaam :down:
|
jasmin
|
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
7535691
|
|