Cāļa forumi » Dzemdības

CudaLuda: Dzemdibas arzemes

CudaLuda

Apmeklētājs

CT = +36.6°

04.08.2007 20:50:23

[b]Sinta[/b] Es dzemdeju pasha Dublinas centra slimnica Rotunda uz parnell street. Vel es tagad iedomajos ka dzemdet ir labak slimnica arpus Dublinas, jo tur nav tik "busy" vismaz varbut nav rindas jasez un uz gridas jadzemde.

Airitina

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

05.08.2007 00:22:35

Es savu mazo engeliti ari dzemdeju Anglija,Dzivoju Manchestera.Visu grutniecibas laicinu bij jauka un mila dakterite,un dzemdibu laika,kad sapes mocijos ari dakterite bij patiesi loti jauka,visada veida centas mani uzmundrinat un palidzet pareizi elpot.:)

Airitina

jasmin

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

05.08.2007 01:50:34

[b]CudaLuda[/b] zheel ka tev taa :down: es dzemdeeju Cork un par personaalu un visu paareejo varu teikt tikai labaako, savukaart LV mani ar pirmo puiku gribeeja pie teeviem aizlaist :(

jasmin

CudaLuda

Apmeklētājs

CT = +36.6°

05.08.2007 02:34:00

[b]Airitina[/b] Ka es gribetu sev tadas pirmas dzemdibas! :)

roja

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

05.08.2007 03:53:13

arii es otro beerninu dzemdeeju Anglijaa,bet nosoliijos,ka vairs nekad muuzhaa!!pirmkaart jau visu to gruutnieciibas laiku man paneema tikai vienreiz asins analiizes,kad jau gaaja uz beigaam!par ko man bij liels shoks!3 meeneshus es nevareeju tikt pie vecmaates lai mani apskata!tad kad pluudu asiniis pirmajos meeneshos,dakteri vispaar nelikaas ne zinis,tik rokas plaatiija un teica,ka viss atkariigs no dieva gribas!un tad kad vajadzeeja jau dzemdeet,teica ka veel nav laiks,bet es jau jutu ka tuuliit galvina naaks aaraa!un taa arii bij!un tad veel+man aizmirsa uzlikt shuvi!un tagad visu muuzhu jaastaigaa ar sapleestu chozhu(atvainojos)!!taa luuk man gaaja!

roja

Sharlote13

Apmeklētājs

CT = +36.6°

05.08.2007 11:39:39

[b]roja[/b] :( briesmīgi...

GG

Airitina

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

05.08.2007 12:40:00

CudaLuda centies ludzu par to negativo nedomat,galvenais kad Tev ir vesels mazs milss engelitis!:)

Airitina

CudaLuda

Apmeklētājs

CT = +36.6°

05.08.2007 22:17:14

[b]roja[/b] Par to chozu... :D Man shuves uzlika...bet virs izteicas ka izskatas ka govi shuva :mad: kompleksi man tagad. :( bet pec ta ko tu uzrakstiji...man laikam tiesham japriecajas. Izsaku lidzjutibu :beer: [s][Papildināts: 05:08:2007 22:19:17][/s] [b]Airitina[/b] Liels paldies! Es tagad esmu mamina- un tas ir galvenais! :)

annika1

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

07.08.2007 09:29:12

Es dzemdeeshu Iirijaa, Mullingar. Man buus kleizars. Ceru,ka viss buus ok. Par to,ka aarsti neiedziljinaas gruutnieciibas norisee piekriitu. Bet aarstu attieksme jauka. Vecmaates apmekleejums man bija pirmais 16.nedeeljaa, vairaak ar nebuushot. Aarsta apmekleejums slimniicaa arii bija 16.nedeeljaa, naakamais buus tikai pusotru meenesi pirms dzemdiibu datuma. Paareejaas viziites ir pie GP(gjimenes aarsta). Paldies Dievinjam juutos ljoti labi. Taagd esmu LV uz paaris nedeeljaam un aizgaaju sirdsmieram uz USG. Iirijaa USG skataas tikai vai amzulim pukst sirds un viss. Bet jaasaka arii,ka man ar LV aarstiem arii ir gadijusies ljoti slikta pieredze. Gribeetos jau dzemdeet LV, bet taa kaa zinu,ka mans miiljotais buus ar mani visu dzemdiibu laiku, tad ticu,ka viss buus ok.

annika1

ķirsīc

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

07.08.2007 11:20:05

Iesaku uzmanīties un ļoti paļauties uz savu pašsajūtu, intuīciju, un ja ir sajūta ka kaut kas nav kārtībā vai nu cīnīties par medicīnisko palīdzību tur vai ar steigu doties atpakaļ uz Latviju. Klasesbiedrene un viņas bērniņš Īrijā nomira 8 mēnesī. Visu grūtniecību jutās slikti - zems asinspiediens, ģībšanas utt. Taču ārstu viņa pat redzējusi netika, tikai jaukās vecmātes, kas smaidīdamas apgalvoja, ka viss kārtībā, lai nekrenķējas.

ķirsīc
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
7535691
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi