Cāļa forumi » Dzemdības

CudaLuda: Dzemdibas arzemes

CudaLuda

Apmeklētājs

CT = +36.6°

04.08.2007 03:37:36

Vai ir kāda māmiņa dzemdējusi Irija var citas arvalstis? [s][Papildināts: 04:08:2007 04:52:10][/s] Savu pirmo berninu dzemdeju Irija, slimnica Rotunta. Man liekas ka tas dzemdibas nekad nevareshu aizmirst. Tas bija vissdrausmigakais kas mana dzive ir vispar noticies. Es dzivoju 5 min no slimnicas. Kad zinaju ka ir laiks, ar vira palidzibu aizgaju uz slimnicu. Sapes bija stipras un biezhas...un lai ar to visu tikt pie masinas (par arstu var vispar aizmirst) man nacas sedet priekshtelpa 2 stundas!!! Pie tam tur sedeja ari citi cilveki, kas nenoversa acis no manis, jo es blavu katru 3 min kad sapes atkartojas. Forsha sajuta- jutos ta ka viens no Jackass... Kad beidzot tiku uz parbaudi man teica ka vel nav tas laiks un ka man ir jaiet majas. Es biju shoka! Mes gajam uz majam..bet atri vien bijam atpakal, jo man sakas panika ka berninu tulit majas piedzemdeshu. Slimnica uzreiz paprasiju lai iedod "epidural" jo likas ka zaudeshu samanu no sapem. Teica ka velak iedos..bet ta es ari neka nedabuju. Vel pec 4 moku stundam biju pie arsta uz galda- praktiski bezsamana. Man gruti bija piedzemdet...iemeslu vel jo projam nezinu. Mocijos vel kadas 2 visgarakas stundinas mana dzive. Tad es sapratu ka laikam mirstu, jo vairs nedzirdeju ko runa arsts..nevareju acis attaisit...un ne par kadu spieshanu nevareja but i runas. Saku pilnigi nopietni lugt Dievu lai berns piedzimst dzivs un vesels, un lai virs vinu nepamet, lai parupejas par mazo un atrod jaunu miloshu maminu... Bet tad es beidzot sadzideju arsta balsi...vinsh teica manam viram ka berninam kritas pulss...Sapratu ka viss nav beidzies, savacos tomer visiem pedejiem spekiem...un laidu pasaule meiteniti. Pamodos palata ar 10 tadam pasham maminam. No sakuma biju laimiga ka dzive turpinas...bet tad man nacas piedzivot masinu attieksmi.. Ta ka tas ir mans pirmais bebis, protams es neka nezinaju- ka turet, ka barot, pat ka pamperiti nomainit. Prasiju masinam, bet vinas visu laiku baigi aiznemtas bija. Gulet tur ari nebija iespejams jo visi tie 10 mazulishi tur pat ar maminam. Ja viens iesak raudat..raud visi. Lai aiziet lidz tualetei man vajadzeja 15-20 min, jo nevareju ne paiet, ne normali nokartoties...pa to laiku ,paldies citam maminam, kas paskatijas mazo. Mana gulta bija visu slapja no asinim, uz lugumu nomainit to pamperveidigo palikniti sanemu atbildi ka tadi ir beigushies. Murgs. Pirmaja diena uzreiz pec dzemdibam mani gribeja majas sutit. Teicu ka nekur neieshu, kamer nejutishos labak...Tomer 2 diena no rita pati jau gribeju tikt atrak majas...bet nacas palikt lidz vakaram, jo slimnica vairs nebija kaut kadas man un bernam vajadzigas vakcinacijas....Un no rita lidz vakaram man pat teju neviens nepiedavaja, jo mani ta ka izrakstija jau. Labi ka ir virs kas uz veikalu aizies...Bet ka ir tad ar vientulam maminam? Vispar nevaru iedomaties.Murgs. Piekusu jau rakstit... Nu pedejo: Nekad nebiju no vajakam meitenem, jeb kuras grutibas vai sapes varu parvaret aci nepamirshkinot, bet tas nepatikamais piedzivojums svesha valsti reali traumeja manu psihiku un nezinu vai vispar gribu otru berninu. :( Ja man butu izvele es noteikti dzemdetu Latvija. P.S. Negribu nobiedet toposhas maminas...jo pec tuvinieku teikta es laikam esmu vieniga kas tadu murgu piedzivoja :) [s][Paziņojums tika izmainīts: CudaLuda, 04:08:2007 06:15:33][/s]

#ZaZa#

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

04.08.2007 08:20:00

Te kādas meitenes Anglijas pieredze: http://www.calis.lv/aprunasimies/konf2/topic.php?id=12:7413155&page=1

zmarina

Redaktoru palīgs

zmarina

CT = +36.6°

04.08.2007 11:00:36

http://www.calis.lv/aprunasimies/konf2/topic.php?id=12:6563745

http://b2.lilypie.com/FomJp3.png
zmarina

Sharlote13

Apmeklētājs

CT = +36.6°

04.08.2007 11:12:46

nu tad šis ir ceturtais briesmu stāsts par dzemdībām GB... :(

GG

Denija

Pastāvīgs apmeklētājs

Denija

CT = +36.6°

04.08.2007 12:41:09

Briesmas, kas tik pasaulē nenotiek! :eek: Tev pienākas :party: par tādu izturību! :)

http://line.world-of-love.ru/35_88_1181851200_1_Kop%26%23257%3B+jau_0_0_15.gif http://tickers.babygaga.com/t/foxfoxabu20070713_-3_My+child+is.png
Denija

SOSO

Apmeklētājs

CT = +36.6°

04.08.2007 15:49:05

Mana pazina ar stastija briesmu lietas par dzemdibam Anglija. Ar jau laiks dzemdet, udeni jau sen nost, lika iet uz majam un tur gaidit kamer viss atversies

SOSO

Sharlote13

Apmeklētājs

CT = +36.6°

04.08.2007 16:07:08

A vot es nevaru iebraukt, kā, mājās gaidot pareizo atvērumu, to var noteikt? Vīrs (vai da jebkurš cits) ar lineālu mēra vai kā? (varētu pasmieties, ja būtu smieklīgi)

GG

di-atlântico

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

04.08.2007 16:22:18

skumji.. laikam jau dazhaas ES valstiis citu valstu pilsonji tiek uzskatiii par zemaakas shkjiras radiijumiem. vai tieshaam taada pat attieksme ir pret mineeto valstu pilsonjiem? dziivoju Portugaalee, sheit arii dzemdeeshu savu beebiiti. katraa zinjaa liidz shim briidim attieksme no aarstu, speciaalistu puses ir vislabaakaa, neskatoties uz to, ka sarunaajos veel pavisam shvaki portugaalju valodaa. ljoti iejuutiigs un pretimnaakoshs personaals. Lai mums visaam Dievs staav klaat, iipashi aarpus LV esoshajaam :pingvin:

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev320pfs__.png mīlēt nozīmē, nevis skatīties vienam otrā, bet gan kopā skatīties uz pasauli vienā virzienā..

Leen

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

04.08.2007 19:08:54

Mjaa, laikam tad muusu vecais labais RDZ ir tomeer paradiize :), ja taa saliidzina... Man arii bija neliela pieredze ar Anglijas slimniicu, ne jau dzemdiibu sakaraa, bet citaa - maza meiteniite paarsita galvu un vinai to vajadzeeja sashuut, dala matinu bija asinaina. Tad nu luuk slimniicaa aarste teica, ka vina var veel pagaidiit uz to suushanu un mees ar beernu slimniicaa rindaaa noseedeejaam 4 stundas, mazaa jau aizmiga kleepii un uz galvas jau bija krevele.Pabriesmiigi. Vispaar tur rindaa seedeeja cilvini ar dazaadaam asinaisnaam traumaam, arii gruutnieces, daudzi no saapeem vaimanaaja, bet personaalam nekaadu emociju. Ta kaa priecaajamies, ka dziivojam Latvijaa!

Leen

Sinta

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

04.08.2007 19:52:18

[b]CudaLuda[/b] Kuraa vietaa taa slimniica atrodas? Vispaar iespaidiigi un pa to gaidiishanu rindaa-nemaz nebriinos! Taa nu te tieshaam ir! Man buus jaadzemdee Dublinaa Coombe women's hospital!Vai kaadai ir pieredze ar sho slimniicu?

Sinta
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
7535691
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi