Cāļa forumi » Attiecības un psiholoģija

x anna: Vai vīriešiem patīk / varētu patikt korpulentas sievietes?

Delfina

Apmeklētājs

CT = +36.6°

06.09.2012 10:16:31

Vispār, re kur video izklaidītei par diviem ekstrēmiem gadījumiem - http://www.youtube.com/watch?v=iEG62TbGFJg&feature=player_detailpage#t=378s kā reiz no tām 6 minūtēm ar asti rāda nedēļas ēdienkarti.. ne pārāk aptetelīgā veidā gan, esat brīdinātas. Paskatieties, ko ēd tievā meitene (svars īsti nesadzirdēju, bija 6stones ar kaut ko - 7stones būtu 45 kg, viņa tātad ir zem 45kg) un paskatieties, ko ēd apaļā
Es neteiktu ka tā tievā meitene būtu kas baigi ekstrēms. Galīgi nē.

Какова пища-таков и ум; каков ум-таковы и мысли; каковы мысли-таково и поведение; каково поведение-такова и судьбa. (Шри Сатья Саи Баба)

Delfina

cassandra

Pastāvīgs apmeklētājs

cassandra

CT = +38.0°

06.09.2012 11:42:48

baigi esktrēms vēl ne, bet tas arī nav normāls svars. protams var kauninat resnos, ka viņi rij un ir neglīti, ja svars ir par zemu, tad jau tas ir normali, jo tievaks , jo smukāks ēdienkarte viņai arī normala?

vispār jau veselos un normālos tajā raidījumā neaicina, bet cilvēkus kuriem ir problēmas ar uzturu.

Таралежът е птица упорита - не го ли ритнеш не полита!

cassandra

Muskuss

Apmeklētājs

CT = +36.6°

06.09.2012 11:45:15

cassandra
Tā tievā izskatās kā nāvei parādā,ārprāts.... Vai tas ir skaistums, drausmas!

Muskuss

cassandra

Pastāvīgs apmeklētājs

cassandra

CT = +38.0°

06.09.2012 11:56:07

Vai tas ir skaistums, drausmas!
tas nav skaistums. es tak saku, tajā raidījumā ir cilvēki kuriem ir problemas, visas iesaistītas personas tur ir tāpēc lai sevi mainītu, gan resnie, gan tievie, viņi apzinās, ka ēd nepareizi, un velas to mainīt. resnie notievēt, tievie pieņemties svarā viņi pec tam pēc laika vel atradās ar rezultātiem.

Papildināts 06.09.2012 12:02:

bija vel raidījums, vai var bū šini pat tas bija, neatceros, TV sen vairs neskatos, bet tur rādīja vēl katram dalībniekam bildes, kas notiek ar iekšējiem organiem ja netiek uzņemts pietiekami akut kadu konkrētu uztruvielu, piem. olbaltumvielas, un tas var būt kā resnajam tā tievajam, ja ēd vienveidīgu pārtiku. un resnos veda ciemos pie pavisam resniem, ap 300 kg, lai viņi apskatītu ka viņi dzīvo, ka ir bezspēcīgi, kopjami utml. un ja netiks mainīta ēdinekarte, tad pēc gadiem var palikt tāds. vispār jau interesants raidījums.

cassandra

Muskuss

Apmeklētājs

CT = +36.6°

06.09.2012 12:10:14

cassandra
Tad jau labāk, lai kautkāda miesa uz kauliem,labi, es nesaku, ka liekais svars daudz ir labi, bet nu izskatīties kā Būhenvaldes kultūristei arī negribētu. Un tievajiem ir ļoti grūti uzbaroties.

Muskuss

cresado

Pastāvīgs apmeklētājs

cresado

CT = +36.6°

06.09.2012 12:55:14

Svara ziņā var jau būt arī nē (45 gan bija kā 'no tā ko dzirdēju, šis būtu maksimums'. 6 stouni ar kaut ko nozīmē kaut kas starp 38 un 45 kg)- bet tas jau nebija veselīgs trenēts ķermenis, tas bija viens no īpaši izteiksmīgajiem slim-fat gadījumiem (parasti gan arī tādām svars ir biš lielāks). Kā reiz tāpēc, ka pārtiek no hamburgeriem, frī kartupeļiem, trekniem līdzņemamajiem ēdieniem, sierainām karstmaizēm utml. Tikmēr apaļā gatavoja (gatavoja!) visu ko no svaigiem, labiem, daudzveidīgiem produktiem. Vienkārši bija pieradusi ēst pārāk lielas porcijas.

Neatkarīgi no tā, vai tādu estētiku uzskati vai neuzskati par ekstrēmu (saprotu, ka uztveri varētu būt pabojājuši žurnālu vāki, kas regulāri apcērpj modeļu formas), veselības problēmas viņām abām draud līdzīgi nopietnas, un šajā konkrētajā pāri droši vien ka kā reiz pirmajai draudi ir lielāki.

Un, protams, ir gan tievāki cilvēki par šo piemēru, gan apaļāki, šie vienkārši ir ekstrēmi tam spektram, kur svara novirzei komplektā vēl nav milzīgas medicīnisko iejaukšanu prasošas veselības problēmas.

bija vel raidījums

Tas pats, daudz sezonas, daudz raidījumu un katrā rāda kaut ko biš citu. Rādīja arī tiešām anoreksijas/bulīmijas (ne kā raidījuma varoņus, bet starpsižetos), rādīja tos amerikāņus, rādīja veselības problēmas no par maz ēšanas, nepareizi ēšanas, pārtikšanas no saldas tējas ar pienu, enerģijas dzērieniem utt utjp. Un varoņi jau arī dažādi - bija tur arī tiešām kompulsīva šokolādes rijēja un cūkgaļas rijēja, kā reiz par prieku tām, kas iedomājas, ka visas apaļās ir tādas, pat ja sver knapi pusi no tiem piemēriem.

Bet ir arī tādi pāri kā šis, kas ārkārtīgi uzskatāmi demonstrē, ka 'galvenais ēd veselīgu pārtiku' ir pilnīgas pupu mizas.

Šis nav izmēģinājuma variants, šī ir īstā dzīve.

cresado

Lidija

Pastāvīgs apmeklētājs

Lidija

CT = +37.0°

06.09.2012 14:43:26

Kaktusadata
Tu tak esi dumja un apsēsta ar savām tievēšanas teorijām

Es ne vārda neteicu par kaloriju skaitīšanu, bet par tauku nozīmi un sabalansētā uztura sastāvdaļām, ka tas patiesībā ir lēts, vienkāršs, vērtīgs, sātīgs. Tās gudrības ir no 6. klases veselības mācības teorijas, skumji, ka bērniem var likt to iegaumēt, bet viņi neredz reālu apstiprinājumu savā ģimenē. Tur ir jo vairāk, jo labāk princips un principā nešķiro, ko bāzt māgā.

Kāpēc tik daudz anoreksijas/bulīmijas gadījumu? Tāpēc, ka līdz 12 g.v. nobarots bērniņš kļūst pieaudzis un 14. g.v. potenciālais anoreksijas upuris, jo pārspīlē un šausta sevi par vecāku kļūdām

Juura
es teicu par līdzvaru, samierinies

Aukstā laikā regulāri apmeklēju sporta zāli. Ir tievās meitenes, kas nāk uzturēt tonusu, un neuzaudzē muskuļu masu. Tas nav izdarāms bez olbaltumu diētas.

Nāk cilvēki ar lieko svaru. Ja viņi nāk regulāri, tas patiešām ir iespaidīgs skats, kādas pārmaiņas attieksmē pret sevi, stāja, sejas izteiksme. Viņi biežāk smaida. Pēc laika nekautrējas par to runāt, kā iet, kādas grūtības, labprāt atbalsta iestāsējus. Kā iemirdzas acis, kad tādam pasaki, cik iespaidīgs rezultāts, jautā kādi plāni, mērķi, pašsajūta. Nevar pazīt īgnu, pārgurušu cilvēku ar pelēko seju. Gaudu novembri, zinu, satiksimies, parunāsim, būs foršs tusiņš un tur neviens nav apsēsts vienpatis. Nu labi, viens preses maniaks ir gan - bet sportisti nežēlīgi strādā, jo pamata prioritāte.

Ko dara tontoni? Tie klumburē garām lielam trenažieru zāles logam, it kā ielūr un... ja skatiens sastopas ar kādu aktīvistu, mudīgi pieliek soli, acis grīdā un vagu prom !!! Kā velns no krusta. Kaut kas kņudina to sirdsapziņas nervu

Женская логика — это твердая уверенность в том, что любую объективную реальность можно преодолеть желанием.

Lidija

cassandra

Pastāvīgs apmeklētājs

cassandra

CT = +38.0°

06.09.2012 15:13:08

Tāpēc, ka līdz 12 g.v. nobarots bērniņš kļūst pieaudzis un 14. g.v. potenciālais anoreksijas upuris, jo pārspīlē un šausta sevi par vecāku kļūdām
kas tas par sviestu?

Papildināts 06.09.2012 15:20:

Ko dara tontoni? Tie klumburē garām lielam trenažieru zāles logam, it kā ielūr un... ja skatiens sastopas ar kādu aktīvistu, mudīgi pieliek soli, acis grīdā un vagu prom !!! Kā velns no krusta. Kaut kas kņudina to sirdsapziņas nervu
nu un? kāda sridsapziņa. par ko? tagad vel par to būs jājūtas vainīgam "jūsu" priekšā? vispār esmu šokā. labi, ka esmu prom no tādas sabiedrības tas kā Latvijā pret cilvēkiem izturas tas ir murgs vienkārši, mežoņi kaut kādi.

kas ārstēs tavu sačakarēto veselību, labāk par to padomā, nevis par "tontoniem" jo tevī ir tāds naids un agresija, kas noteiki arī nepaliks bez sekām, un peiļauju, ka arī ed neveselīgi, izskatās, ka daudz par maz, tāpec jau te cepies. kāpēc tad nerunā par veselības problēmam kuri rodas no nepeitiekama uztura?

Papildināts 06.09.2012 15:21:

un kas kņudina tavu sirdsapziņas nervu, Lidija?

cassandra

Lidija

Pastāvīgs apmeklētājs

Lidija

CT = +37.0°

06.09.2012 15:39:06

Jā, meitenes, kuras dienā apēd vienu ābolu un vakarā vienu jogurtu saka apmēram tā: 'Labāk es savlaicīgi parūpēšos par to lai neizskatītos kā mana mamma. Mamma saka, ka viņa tāda vienkārši ir, ome arī, vienalga ko ēd vai neēd. Sanāk, es arī būšu resna. Ar 300 kcal dienā vismaz nevar uzresnēt.' Un 2. veida stāsts par mazām apm 12 g.v. meitenēm ar lieko svaru. Aktīvās ģimenēs tas ir retums, jo aktivitātes prasa enerģiju un neēst nav iespējams, kā arī problēmas ar pusaudzi vieglāk pamanīt.

kāpēc tad nerunā par veselības problēmam kuri rodas no nepeitiekama uztura?

runāju, kāpēc nelasi?

Nevajag jaukt naidu un agresiju ar objektīvu skatu uz liekā svara problēmām un bērnu perspektīvām, kas aug tādās ģimenēs, uz veselības aprūpes nodrošināšanu.

Es pati neskaitu kcal un uzskatu, ka var diezgan vienkārši bez tā iztikt, ja gadījums nav ielaists.

Protams, jums tas nepatīk. Mieru, tikai mieru, tuvākajā laikā neviens trenažieru zālē ar varu nevilks. Bet garāmgājējiem sejā apmēram tāda izteiksme

Tiesa, paaugstinātais svars nekad nebūs norma. Pēc definīcijas Ar visiem izrietošajiem

Papildināts 06.09.2012 15:43:

un kas kņudina tavu sirdsapziņas nervu, Lidija?

sabiedrība, kur kaitīgie ieradumi tiek uzskatīti par normu un pat pieprasa esktra toleranci. Es šeit nekoncentrējos uz kādu noteiktu svara kategoriju, bet uz nelāgu tendenci šiem cilvēkiem nākotnē un perspektīvu, ja runa par bērniem.

Женская логика — это твердая уверенность в том, что любую объективную реальность можно преодолеть желанием.

Lidija

Zaļā pļava (ar puķi)

Pastāvīgs apmeklētājs

Zaļā pļava (ar puķi)

CT = +37.0°

06.09.2012 15:44:57

cassandra
tas kā Latvijā pret cilvēkiem izturas tas ir murgs vienkārši, mežoņi kaut kādi.

Lai gan es joprojām esmu "tepat" un tuvākajā laikā nekur netaisos - diemžēl jā. Protams, ne jau tikai par resnajiem runa - par vecajiem, par mazajiem, par visiem citādajiem. Ikdienā jau nepamani, bet palasi internetu un , iedomājoties vien, ka ar šo vai šito personu varbūt blakus dzīvoju.

Papildināts 06.09.2012 15:46:

Khe, ja tie garāmejošie tontoni laipni lūrētu uz Lidiju, atkal būtu tracis - ja sievietes, tad skauž, ja veči - ak viņš mani tā iekāro.

Lai gūtu panākumus diskusijā, smadzenēm jābūt lielākām par muti.

- Как мотивировать себя что-то делать? - Да никак, оставайтесь в жопе.

Zaļā pļava (ar puķi)
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18188436
Izvēlies tapeti: Pavasara smarža