Cāļa forumi » Dzemdības

mimi1: JAUTAJUMINI KURAS IR SO PIEDZIVOJUSAS..........

bbinja

Pastāvīgs apmeklētājs

bbinja

CT = +37.0°

22.02.2012 10:17:57

mimi1
man ūde'[nus pārdura pie 7cm atvēruma, jo ārste uzskatīja, ka tie savu darbu ir beiguši.

līdz tam kontrakcijas bija vieglas, un viss smuki vērās vaļā. Ap 7cm viss mazliet apstajas, pardura ūdeņus un turpinaja verties tik sapes bija daudz trakakas... ap 7 pārdūra ap 9:00 kapu uz galda 40min izspisana

Meitiņa

bbinja

mimi1

Pastāvīgs apmeklētājs

mimi1

CT = +36.6°

23.02.2012 13:18:30

serena26
es nesptiezu,tikai izteicu savas domas
jo ir dzirdets,ka arstu del iet boja mazai,mate vai pat abi.un tikai tapec,ka vecmate nocammajas vai ne ta izdara.

bet protams vinas izdara un izgrozas ta,ka pasas nav vainigas un tikai mates.

diez vai 4kg un 56cm liels berns var izskatities pec priekslaikus dzimis

un kads tad manejai varetu izskatities ja piedzima 2,5 un 49cm 42 nedela?????

nevajag jau but momenta baigi aspratigai

Papildināts 23.02.2012 13:29:

bbinja
ja,es saprotu,ka pardurot udenu dzemdibas var paatrinat vai pat otradi.

bet,tai pat laika kad es ierados slimnica,sapes bija jau ik pec 3min.bet man atverums bija 0,ta es vel kadas 3stundas mocijos sapes,domaju,ka ta tak nevar but,ka nekas neveras vala,bet tik mezonigi sap. protams pec tam 3stundam atverumsbija aizvien 0.

tad man izlema taka visu procesu apstadinat -saspriceja - nospa,pretsapju,miegam

taipat laika,pec nepilnas pusstundas man sakas vemsana,drudzis,augsta tem.....

izradas,ka tad tiesi saka verties vala un protams sapes bija vel lielakas,bet viss atveras daudz atrak ka vecmate bija domajusi,un tad pie 3cm pardura. esot bijusas loti labas sapes,lai tik atri atvertos. viss proces,lidz bernins man bija uz punca pagaja 2 ar pus stundas

nebija nekadu traumu.

udeni bija zali,sapinusies nabas saite,un piedzimstot nekliedz,knapi snurksteja

mimi1

diniits

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

23.02.2012 13:33:02

man ar otro bērnu pārdūra ūdeņus, kad bija 4cm atvērums, laiks pārstaigāts un nekas nesākās. bērns pēc nepilnām 2h bija klāt, varēja būt ātrāk, bet veselu stundu nomarinējām uz galda, jo kā uz tā uzkāpu, apstājās visa dzemdību darbība.

diniits

BBBetija

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

23.02.2012 17:50:04

man jau bija pilns atvērums, bet ūdeņi kā negāja, tā negāja, bet bebis jau bija noslīdējis. Uzkāpu uz galda, tad pārdūra ūdeņus un faktiski uzreiz sākās 'gribu kakāt' sajūta un pēc pusstundas meita bija klāt.

BBBetija

cecemuša

Pastāvīgs apmeklētājs

cecemuša

CT = +36.6°

23.02.2012 19:33:59

Man pārdūra ūdeņus pie pilna atvēruma, bet nākamreiz neļautu neko durt. Gribētu, lai viss rit savu gaitu. Tā jau dzemdības bija diezgan vieglas, bet pieņemu, ka bez ūdeņu duršanas būtu vēl vieglākas. Kaut kā dikti sastresojos toreiz un nenoprotestēju. Nākamreiz esmu apņēmusies būt drosmīgāka.

cecemuša

ingo4ka1001

Pastāvīgs apmeklētājs

ingo4ka1001

CT = +36.6°

23.02.2012 19:53:04

Ar pirmo bērnu pārdura pie 1cm ,un puiks tik pēc 6ām stundām pioedzima , no sāpēm pa sienām līdu.

Ar otro ierados slimnīcā ar pilnu atvērumu , uzreiz pārdūra ūdeņus un mazais drīz vien bija klāt ...

ingo4ka1001

boblija

Apmeklētājs

CT = +37.0°

23.02.2012 20:03:40

man ar puiku neatceros, kad pārdūra ūdenus, ar otro man tos pārdūra akurāt 1 min pirms meitas nākšanas pasaulē. pasaucu vecmāti, ka bērns nāk ārā, viņa paskatījās, jā, tiešām, re ku galviņa jau ! pārdursim fiksi ūdeņus pārdūra un pēc vienas spiešanas reizes mana jaunkundze bija ārā

boblija

amorisita

Pastāvīgs apmeklētājs

amorisita

CT = +36.6°

23.02.2012 21:51:42

iz savas pieredzes - pārdūra pie 4 cm, jo ūdeņi paši sāka pa pilītei pilēt paketē. Tad nu nolaida viņus pavisam. Bērns gan piedzima krietni vien vēlāk - pēc 9 h kopš ūdeņu nolaišanas.

iz mammas pieredzes - viņai ne ar vienu no 4 bērniem ūdeņi nav nogājuši pašai, bet pārdurti neilgi pirms bērna iznākšanas (iespējams pie jau liela atvēruma). Iespējams, ka viņai tāda fizioloģija, ka ūdeņi nemaz neplīst.

amorisita

airbag

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

23.02.2012 21:54:50

man vispàr nevienà grùtniecibà nekàdus ùdenus nedùra-tie nogàja pasi mirkli pirms bèrnu piedzimsanas.Dzemibas visilgàkàs ilga pàris stundas,visisàkàs 20 minùtes no pirmajàm mazajàm sàpitèm.

airbag

mimi1

Pastāvīgs apmeklētājs

mimi1

CT = +36.6°

23.02.2012 22:22:28

diniits
man ar uz beigam viss apstajas,bet tad deva zales,lai visu atjaunotu

Papildināts 23.02.2012 22:23:

BBBetija
fantastiskas dzemdibas

Papildināts 23.02.2012 22:26: