Cāļa forumi » Dzemdības

mimi1: JAUTAJUMINI KURAS IR SO PIEDZIVOJUSAS..........

mimi1

Pastāvīgs apmeklētājs

mimi1

CT = +36.6°

21.02.2012 22:28:22

1. Lidz kurai grutniecibas nedelai ir uzskatamas dzemdibas par priekslaicigam??????????

2. un kada atveruma parasti vecmate pardur augludenus,ja tie nav nogajusi pasai

mimi1

Mamita3x

Pastāvīgs apmeklētājs

Mamita3x

CT = +36.6°

21.02.2012 22:34:05

1. Medicīniskajā terminolģijā tās ir dzemdības, kas notiek starp 28. un 38. grūtniecības ned., lai gan mātes pasē info norāda, ka priekšlaicīgas ir līdz 36. ned. Man pirmais dzima 35 ned., un skaitījās priekšlaicīgi dzimis.

2. Es neļāvu durt līdz nebija pilns atverums, bet parasti jau skatās cikātra vai lēna ir dzemdību darbība, jo ūdeņu pārduršana to paātrina, un tai pašā brīdī tomēr tas skaitās sāpīgāk, jo ir straujāk. Varbūt kļūdos, bet man liekas, ka variēja 7 vai 8 cm, kad jau tā ir norma

Mamita3x

deleyla

Pastāvīgs apmeklētājs

deleyla

CT = +38.2°

21.02.2012 22:36:04

mimi1
ja nekludos lidz 36nedelam ir priekslaikus dzimusie!

Udenu var pardurt ari pie 4cm,Bet medz pardurt pie pilna atveruma-ta darija man!

Dum spiro, spero

deleyla

nero

Pastāvīgs apmeklētājs

nero

CT = +37.4°

21.02.2012 22:39:04

mimi1
1. starp 28. un 38.ned.

2. Augļa ūdens pūslim dzemdībās ir sava noteikta funkcija- palīdzēt pēc iespējas saudzīgāk un maigāk atvērties dzemdes kaklam. Tas darbojas kā amortizators. Ja tas ir labi pildīts, tad to neaiztiek līdz brīdim, kamēr nav pilns dzemdes kakla atvērums, ja ūdens pūslis savu funkciju vairs neveic- tas ir plakans, to jāatver, lai neaizkavētu normālu dzemdību darbību.

Neesmu burvis, es tikai vēl mācos!

nero

sandarine

Pastāvīgs apmeklētājs

sandarine

CT = +36.6°

21.02.2012 23:00:19

Berns skaitas iznesats, kolidz sasniedzis 37 nedelas. Lidz 42-ai nedelai. Pec tam jau parnesats

sandarine

mimi1

Pastāvīgs apmeklētājs

mimi1

CT = +36.6°

22.02.2012 00:24:22

nero
22.02.2012 00:22:13

bija tada lietina,ka draudzene 17.februari laida pasaule savu pirmdzimto. slimnica iestajas jau ar 8cm atverumu.udeni nebija nogajusi. un vina vel lidz iztumsanas procesam sapes mocijas 7stundas un vecmate udenus nemaz netaisijas pardurt. berns ar neslideja leja
tad,kad vina jau sapes bija zaudejusi visus spekus,tik no rita 5izlema pardurt udenus . un protams ,tad pec stundas mazais bija klat.......... ka tik dzemdetaju vini nespidzinaja??

un vinai jau gaja 39nedela uz beigam,bet mates pase uzrakstija - priekslaicigas dzemdibas.......

sasmejos

Papildināts 22.02.2012 00:25:

pasai udenus pardura pie 3cm atveruma un mazais bija klat pec pusotras stundas

un dzima 42.nedela

mimi1

serena26

Pastāvīgs apmeklētājs

serena26

CT = +36.6°

22.02.2012 02:18:46

mimi1
iespējams, ja ierakstīja, ka priekšlaicīgas, tātad bērns pēc izskata atbilda priekšlaicīgi dzimuša bērna izskatam, jo ne jau vienmēr MR aprēķins ir pareizs

par ūdeņiem - es teiktu, ka tavs gadījums ir liels izņēmums, jo pardurot pie 3 cm var padarīt dzemdības sāpīgākas, bērnam traumatiskākas un turklāt pārdurot ūdeņus palielinās infekcijas risks.

Ārsti dzemdētājas nemoca, dzemdētājas dzemdē savus bērnus. Cita ilgāk un sāpīgāk, cita ātrāk un mazsāpīgāk (vai jebkā citādi - piem. lēni un mazsāpīgi, vai ātri un ļoti sāpīgi). Bet to dara pati sieviete, nevis ārsti.

Pēc ierašanās slimnīcā sievietēm parasti dzemdību darbība pavājinās, var pat samazinaties atvērums, jo viņai jāpierod pie slimnīcas gaisotnes, svešajiem cilvēkiem. Arī pie 10 cm atvēruma, bet pirms izspiešanas ķermenis bieži ņem "pauzi". Tas notiek gadījumos, ja bērnam vajag laiku iegrozīties pareizi pirms dzimšanas.

Katras dzemdības ir citādas, tev ūdeņu pārduršana nāca par labu, bet būs simti, kas atbildēs, ka viņām dzemdības bija garas, smagas un nepanesamas viņas kļuva tieši pēc ūdeņu duršanas. Nespried par visiem pēc viena piemēra.

serena26

deleyla

Pastāvīgs apmeklētājs

deleyla

CT = +38.2°

22.02.2012 07:32:17

mimi1
man pirmajam udenus pardura pie 5cm un uz 7cm viss nekas nevirzijas uz prieksu,beigas mani stimuleja!Ar otro viss labi veras vala bez pardurtiem udeniem.Ne vienmer pardurti udeni palidz atrak piedzemdet!

Dum spiro, spero

deleyla

Elisanda

Pastāvīgs apmeklētājs

Elisanda

CT = +42.0°

22.02.2012 07:46:01

Mates pase noteikti rakstits partus praematurus spontaneus,kas nenozime priekslaikus,bet dabiski sakusas dzemdibas

Ne viss vienmēr ir tā, kā izskatās pirmajā mirklī Smiles

Elisanda

austrumu_saule

Apmeklētājs

austrumu_saule

CT = +36.6°

22.02.2012 09:47:46

Partus praematurus spontaneus nozīmē priekšlaicīgas spontāni sākušās dzemdības.

Partus maturus spontaneus- spontānas dzemdības, kas sākušās laikā, respektīvi -iznesta grūtniecība.

austrumu_saule
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18166613
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi