es pirmo dzemdēju pie Astrīdas Milleres - nebija slikti, bet ar pašu vecmāti kaut kā labs kontakts neizveidojās - man gribējās, lai viņa vairāk iesaistās, pasaka, ko un kā man labāk darīt, ko nedarīt - kā nekā pirmo reizi dzemdēju. bet viņa, manuprāt, ieņēma vairāk novērotājas lomu - kā nu būs lemts, tā būs. cik redzēju tur uz vietas un atsauksmes esmu dzirdējusi, labāk būtu izvēlējusies Inesi Kampusi - ļoti pārliecinoša.
otro jau dzemdēju Stradiņos bez līguma - izmaksas 0 un ar maiņas vecmāti biju vairāk kā apmierināta. mana dakterīte ieteica nesaistīties ar ģimenes centru, jo tur kaut kāds konflikts ārstiem ar vadību, tāpēc iepriekšējie ārsti tur vairs nestrādā - nu nezinu, gan jau kaut kādi ārsti tur ir (citādi jau dzemdības nevarētu pieņemt), bet nu uz zināmām problēmām tas norāda.
ja pirmo bērnu dzemdēsi, tad svarīgi, ka ģimenes centrā pēcdzemdību aprūpe ļoti jauka - māsiņas parāda, kā ar mazo tikt galā, pievaktē, lai regulāri un pareizi baro. cik dzirdēts, tad lielajās dzemdību vietās parasti to var dabūt tikai ļoti uzprasoties.