Cāļa forumi » Dzemdības

ivetaliepina: Ģimenes centra klīnika ? Kādu vecmāti izvēlēties?

ivetaliepina

Apmeklētājs

CT = +36.6°

21.02.2012 22:04:44

Sveikas!

Lūdzu pastāstiet par pieredzi šajā klīnikā! Un ja varat ieteikt kādu konkretu vecmāti būtu pateicīga! Un cik ātri jāslēdz līgums ar vecmāti? (Man šobrīd vēl tikai 5tais mēnesis. ) Man slimnīcas un burziņš uzdzen baiso nepatiku tāpēc ļoti sliecos uz šo variantu, bet nezinu nevienu paziņu kas būtu tur dzemdējusi, labprāt paklausītos komentāros! Paldies

ivetaliepina

Melnace

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

21.02.2012 23:00:24

Ja izlemsi par ĢC, noteikti iesaku vecmāti Inesi Kampusu- sava darba profesionāle ar lielo burtu -saņēma manu meitiņu 2010. gadā.

Tā kā tikai 5. mēnesis, vēl jau daudz laika pabraukāt, paskatīties, izrunāties un izlemt. Līgumu slēdz no 36. nedēļas, bet aizbraukt izlūkos iespējams arī ātrāk.

Melnace

chirik

Apmeklētājs

CT = +36.6°

22.02.2012 12:46:09

sveiki, es varu ieteikt Astrīdu Milleri -fantastiska līgums tika noslēgts aptuveni 1mēnesi pirms mazā dzimšanas. Un pati klīnika ar super!!

chirik

SuperMummy

Pastāvīgs apmeklētājs

SuperMummy

CT = +36.6°

22.02.2012 12:49:02

Manas trīs meitenes 2008, 2009 un 2011 gadā ir pieņēmusi vecmāte Inese - ļoti profesionāla! Un jā, līgumu slēdzu kādu mēnesi iepriekš, bet sarunāt tikšanos un izrunāt visu var jau tagad

SuperMummy

LiL hope

Pastāvīgs apmeklētājs

LiL hope

CT = +36.6°

22.02.2012 19:27:34

Es ar PAR Inesi.

LiL hope

wonderchild

Pastāvīgs apmeklētājs

wonderchild

CT = +36.6°

22.02.2012 19:56:28

Apskatījos to klīniku..un sametās slikti no cenām... Sanāk...ja nav 2000..var iet un dzemdēt kur gribi

wonderchild

smaidigaa

Apmeklētājs

CT = +36.6°

24.02.2012 15:48:35

Cik zinu ar ģimenes centru līgums ir arī vecmātei Ivetai Bērziņai - ļoti patīkama un profesionāla. Bet ja meklē vidusceļu starp slimnīcu un mājām tad paskaties radību māju Harmoniju - no sirds iesaku tur un ar vecmāti Aiju Mikovu.

smaidigaa

Rozemarija

Zīdīšanas konsultants

CT = +36.6°

24.02.2012 16:55:49

es pirmo dzemdēju pie Astrīdas Milleres - nebija slikti, bet ar pašu vecmāti kaut kā labs kontakts neizveidojās - man gribējās, lai viņa vairāk iesaistās, pasaka, ko un kā man labāk darīt, ko nedarīt - kā nekā pirmo reizi dzemdēju. bet viņa, manuprāt, ieņēma vairāk novērotājas lomu - kā nu būs lemts, tā būs. cik redzēju tur uz vietas un atsauksmes esmu dzirdējusi, labāk būtu izvēlējusies Inesi Kampusi - ļoti pārliecinoša.

otro jau dzemdēju Stradiņos bez līguma - izmaksas 0 un ar maiņas vecmāti biju vairāk kā apmierināta. mana dakterīte ieteica nesaistīties ar ģimenes centru, jo tur kaut kāds konflikts ārstiem ar vadību, tāpēc iepriekšējie ārsti tur vairs nestrādā - nu nezinu, gan jau kaut kādi ārsti tur ir (citādi jau dzemdības nevarētu pieņemt), bet nu uz zināmām problēmām tas norāda.

ja pirmo bērnu dzemdēsi, tad svarīgi, ka ģimenes centrā pēcdzemdību aprūpe ļoti jauka - māsiņas parāda, kā ar mazo tikt galā, pievaktē, lai regulāri un pareizi baro. cik dzirdēts, tad lielajās dzemdību vietās parasti to var dabūt tikai ļoti uzprasoties.

Rozemarija

ivetaliepina

Apmeklētājs

CT = +36.6°

25.02.2012 14:03:13

Paldies ,meitenes, par atbildēm ! Man šis būs pirmais bērniņš un protams ir satraukumi .. Braukshu apskatīties klīniku, pagaidām sliecos uz GC jo gaidu padziļinātāku attieksmi un individuālāku palīdzību pēc dzemdībām man vai bērniņam. Slimnīcās tas manuprāt tomēr vairāk konveijerveidiigi notiek.. Man laikam pirmajaa reizee vajag to ukjipukji paucināšanos

ivetaliepina

zituks62

Apmeklētājs

CT = +36.6°

26.02.2012 20:04:01

Tur nav slikti, vismaz agrāk bija ļoti labi, tagad tā iestāde krīzes dēļ tāda puspamesta - pusbankrotējusi, tas nedaudz atbiedē, bet domāju, ka ārsti tur joprojām labi un ucināšanās būs.

zituks62
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18166608
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi