Cāļa forumi » Virtuves noslēpumi

Cancel: Pupiņas

Cancel

Pastāvīgs apmeklētājs

Cancel

CT = +36.6°

21.02.2012 17:39:55

Ko no tām gatavojat? Man ir vairākas paciņas ar raibajām pupiņām, bet izņemot tradicionālo pupiņu zupu un malto gaļu ar pupiņām, nezinu ko vēl pagatavot. Man gan vajadzētu uzreiz recepti, tā lai pa punktiem teikts, kas kā jādara, savādāk nesapratīšu. Der gan salāti, gan otrie.

Cancel

sofija18

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

21.02.2012 21:54:50

Ja galīgi nav idejas, tad var meklēt šeit un arī citās ēstgatavošanas lapās

Sapņi - mazas sudraba karotītes, ar ko var paēst bez naudas.
/Aleksandrs Čaks/

sofija18

Nanna-Kanna

Pastāvīgs apmeklētājs

Nanna-Kanna

CT = +36.6°

21.02.2012 22:24:58

Cancel
man mājās ir 5gadnieks, mums rullē - pupiņu salāti(pupiņas+mar.gurki kubiņos+kūp.gaļiņa+ja ir patika sīpols+majonēze ar krējumu),meksikāņu salāti(pupiņas+uz pannas apcepti burkāni kubiņos,selerijas,paprika,puravs, klāt majonēze ar krējumu)var modīgāk-uzkoda,sablendē pupiņas(vārītas, protams, visās receptēs)ar mazliet anšoviem un saulē kalt,tomātiem,pamazām garšojot un liekot klāt garšvielas, panāc to,kas tev ir vispatīkamākais, liek uz a)krekeriem,b) čiabatas kas iepriekš ir apgrauzdēta vai nu tosteri vai cepenē

Nanna-Kanna

Mežaoga

Pastāvīgs apmeklētājs

Mežaoga

CT = +36.6°

21.02.2012 22:25:35

Mežaoga

Cancel

Pastāvīgs apmeklētājs

Cancel

CT = +36.6°

21.02.2012 23:46:25

sofija18
Piedod, bet receptes.lv man nepatik un neko tur nemekleju.

Nanna-Kanna
Super!

Mežaoga
Paldies! Par pusi sastavdalu man nav ne jausmas, bet so to noderigu atradu.

Cancel

sofija18

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

21.02.2012 23:58:06

Cancel
nu, var jau nemeklēt tur, ir pa pilnam portālu, kur receptes.

a kas vainas tām receptēm? princips, slikta pieredze?

Tad ar konkrētām receptēm nevaru padalīties, jo daudzas ir no tieši tās lapas

/Aleksandrs Čaks/

sofija18

Cancel

Pastāvīgs apmeklētājs

Cancel

CT = +36.6°

22.02.2012 00:01:51

sofija18
pieredze slikta.

Jautaju seit, lai kads man pasaka parbauditas receptes. Man nav ieksa gatavot un ceret, ka bus ok, neesmu tads virtuves guru, lai tikai no receptes izlasisanas butu skaidrs vai bus edams. Ka ari pupinas ieprieks uztura nelietoju, bet gribas sakt lietot.

Cancel

sofija18

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

22.02.2012 00:02:47

Cancel
skaidrs

Papildināts 22.02.2012 00:14:

Nu, kas vienkāršs-
*pupiņas, vārītas bietes, skābs/marinēts gurķis, majonēze un/ vai krējums, ķiplociņš , garšvielas, lociņi

variācija- pupiņas, bietes, ābols

*pupiņas, konservēti ananāsi, kūpināta vistas gaļa, majonēze un/vai krējums

* sautējums ar pupiņām un desiņām , ar vai bez burkāniem, sīpoliem, paprikas utt.

/Aleksandrs Čaks/

sofija18

Verena

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

22.02.2012 09:30:59

Cancel

Jautaju seit, lai kads man pasaka parbauditas receptes. Sheit jau tas pats kas receptes.lv , katrs uzraksta savas receptes (pienjemu, ka pashi taas gatavojushi un pashiem garsho), un citu izveele ir taas izmantot, vai neizmantot, izmainiit vai uzlabot. Mani parasti konkreeta recepte "uzrunaa", es zinu, kas apmeeram vareetu garshot. Diemzheel nevaru tev pateikt, vai manas receptes tev liksies eedamas, bet man zemaak mineetais ljoti garsho (un nav jau torte, kur kaut kas var greizi noiet).

Taada pupinju salaatu recepte:

1/2 l vaariitu pupinju, 6 ar mizu vaariiti kartupelji, 4 vaariiti burkaani, 4 aaboli, 1 siipols, 200 g vaariitaas desas. Meercei: 1 pacinja majoneezes, 200 g kreejuma, 2 eed. kar tomaatu meerces, saals, pipari, zaljumi. (Majoneezi un krejumu es lieku mazaak, bet tas gaumes lieta). Sastaavdaljas nomizo un sagriezh kubinjos, pievieno pupinjas, sajauc ar meerci. Ir garshiigaak, ja salaati paaris stundas pastaav un savelkas.

Daarzenju sauteejums ar pupinjaam:

Sho gatavoju uz aci, bet pameegjinaashu apmeeram proporcijas uzrakstiit. 1 siipols, 3 videeji burkaani, 2 kjiploka daivinjas, 1 paprika, 200 g shampinjonu, 5 videeji tomaati, 300 g vaariitu pupinju. Mazliet pashvaariita vai sausaa buljona, saals, pipari, kjimenes, paprikas pulveris, zaljumi. Daarzenjus sagriezh un apcep elljaa uz pannas, pievieno pupinjas, pielej buljonu un garshvielas, mazliet pasautee, beigaas pielieku veel karoti skaaba kreejuma.

Verena

Cancel

Pastāvīgs apmeklētājs

Cancel

CT = +36.6°

22.02.2012 15:25:41

Verena
Sautejums izklausas lielisks!

Papildināts 22.02.2012 15:26:

Vel man ir jautajums- zirni!

Man ir skeltie, zinu, ka gatavo biezputru, bet, ko vinai klat?

Cancel
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18166582
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi