|
Melisa
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
19.02.2012 16:05:37
To Tev neviens nevar pateikt! Katram sava... Tikai un vienīgi pēc pašas izjūtām dzemdību laikā! ķermenis taču pats pateiks kā viņam ir patīkamām kustēties, atrasties! +1
Statistikai - pirmo dzemdēju uz galda uz muguras (vecmāte neko citu nepiedāvāja), nebija ne īsti slikti, ne īsti labi. Otro - tupus uz ceļiem, ar rokām atbalstoties pret gultu, ļāvos izjūtām, kā tobrīd likās vislabāk un bija ideāli 
|
Melisa
|
|
Kļava
Apmeklētājs
CT = +36.6°
|
19.02.2012 19:13:50
mimi1 varētu padomāt, ka tradicionālajos dzemdību namos tvee ļaus izvēlēties dzemdību pozu. Parasti liek dzemdēt uz dzemdību galda un viss. Pat līgums ar vecmāti nenodrošina, ka varēsi dzemdēt savādāk. ja nu vienīgi mājdzemdībās Tev ļaus izvēlēties. Vai ja satiksi superīgu vecmāti/
|
Kļava
|
|
mimi1
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
19.02.2012 21:05:52
man ar tik teica,kap uz galda
kaut jutu,ka cita poza butu daudz vienkarsak un pasai ertak.bet nu ne ko.pec pec stundas meitene bija uz punca
|
mimi1
|
|
xraspberryx
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
19.02.2012 21:26:00
man diemžēl sanāca tikai dzemdību gūltā,jo pirmāmkārtām pati savādāk nespēju,dēl zālēm un biju pie vadiem pieslēgta (gan mazajam sirsniņa tika novērota,gan man kontrakcijas un pulss).tā kā sēžus gūltā sanāca.bet domāju ja būtu varējusi tad noteikti četrāpus un tad tas izspiešanas laiks vismaz varbūt būtu bijis ātrāks,nekā tagad kad spiedu nedaudz vairāk kā stundu...
Bet nu galvenais ka mazulis ir laukā  Papildināts 19.02.2012 21:26: Melisa tupus uz ceļiem, ar rokām atbalstoties pret gultu man šit'visvieglāk kontrakcijas bija pārciest 
|
xraspberryx
|
|
kapibara
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
20.02.2012 11:19:56
Kaut kur dzirdēts teiciens
- kāda poza bērns ir ieņemt, tāda arī vis vieglāk viņu dzemdēt -
у меня есть мечта и я её мечтаю
|
kapibara
|
|
Mežameita
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
20.02.2012 18:14:16
Man jau iepriekš ginekoloģe ieteica kāpt uz galda (Bulduros, kur dzemdēju tie tādi ērti krēsli, nevis guļus galdi...) un ieņemt pozu, lai varētu ērti ieķerties balstos spiešanas laikā. Tā arī darīju un palūdzu vecmātei paregulēt to krēslu lai varētu pussēdus. Likās pietiekami ērti Iepriekš gulēju uz viena un otra sāna ar kāju gaisā - tā bērns ātrāk virzījās laukā, tupus gan nepatika.
|
Mežameita
|
|
Bartons
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
20.02.2012 20:06:28
Man līdzīgi Dzemdības bija Bulduros, ērtākā poza uz kreisiem sāniem, labā kāja augšā pie sienas. Ārste piedāvāja man dzemdību soliņu, bet kad "uzsēdos", viss process apstājās... tādēļ steigšus atpakaļ biju uz kreisiem sāniem, kāja augšā 
Dzemdēju pussēdus, ieķērusies dzemdību galda rokturos. Vīrs palīdzēja turēt kājas, jo pie spiešanas, tās baigi gribēja "likties" kopā. Viss process ilga 3.5 stundas (pirmās dzemdības). Tagad aprīlī būs 2 dzemdības, redzēs, kā būs tagad 
|
Bartons
|
|
vejavina
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
25.02.2012 14:56:03
tradicionālajos dzemdību namos tvee ļaus izvēlēties dzemdību pozu.Ļauj.
Dz namā dzemdēju divus uz ķeblīša, vienu uz galda, vienu- stāvot kājās. Viens dvīnis pat dzima uz ķeblīša.
Stāvot kājās bija vislabāk. šis stāsts ir Dzemdību stāstos tepat Cālī.
Visu var, arī tradicionālajos dzemdību namos. 
Pieci dēli. Lepna un varena!
|
vejavina
|
|
Lidija K
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
25.02.2012 15:35:09
Es dzemdēju RDZN 7. nodaļā un sākumā man lika gulties uz galda, bet tajā pozā man galīgi nekā negāja, beigās pat pazuda kontrakcijas. Vecmāte teica, lai kāpju nost un iekārtojos pati, kā man ērtāk. Nometos četrrāpus, uzreiz viss aizgāja, bez kādām problēmām. Papildināts 25.02.2012 15:35: Dzemēju bez līguma
|
Lidija K
|
|
Za
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
25.02.2012 17:23:32
vejavina Stāvot kājās bija vislabāk. šis stāsts ir Dzemdību stāstos tepat Cālī. Kur cālī var palasīties dzemdību stāstus, nevaru atrast.
|
Za
|