Cāļa forumi » Dzemdības
Spelga: Ārējā apgriešana + un -, piekriet vai nepiekrist. Lūdzu padomu.
|
Spelga
Apmeklētājs
CT = +36.6°
|
17.02.2012 20:21:08
Man šobrīd 37. nedēļa, pirms 2 nedēļām. uzzināju, ka bērnam tūpļa guļa, mana ginekoloģe nosūtīja mani uz Dzemdību namu uz plānoto ķeizargrieziena operāciju, pamatojot, ka bērns liels, guļa nepareiza, man iegurnis šaurs, arī policistiskās olnīcas Dzemdību namā galvenā ārste pret mani izturējās kā pret simulanti, kura pati izdomājusi, ka negrib dzemdēt, līdz brīdim, kamēr mana ārste to neierosināja, par ķeizargriezienu pat domājusi nebiju. Tad tomēr daktere pamanīja mātes pasē atzīmi, ka man sirds pataloģija, neliela sirds vārstuļu prolapse. Ieteica iet pie kardiologa pēc slēdziena, tur arī ieteica ķeizargriezienu. Ginekoloģe iedeva nosūtījumu uz Stardiņiem.
Tur izpētot manus papīrus, pateica, ka jāveic ārējā apgriešana, es īsti nesapratu metodi un neko neiebildu, šodien bija plānots veikt apgriešanu, bet mistiskā kārtā tā nenotika, jo daktere neieradās. Es internetā šo to salasījos, pat nezinu kā tagad rīkoties, piekrist, nepiekrist apgriešanai. Vai viņi to iesaka, lai nebūtu jāveic ķeizargrieziens, nedomājot par bērnu vai tiešām tā apgriešana ir nepieciešama. Varbūt kādai līdzīga pieredze, man laiks jau liels, neko nesaprotu kā labāk darīt.
p.s. Vispār man pēdējās nedēļas ir viens liels murgs, staigāju no viena kabineta uz otru, stundām nīkstu uzgaidāmajās telpās, skaidrība nekāda, tāds nu ir Latvijas grūtnieču liktenis Un brīnās, ka zema dzimstība...
|
Spelga
|
|
Mežagariņš Minkaste
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
17.02.2012 20:34:33
es noteikti nepiekristu. nav jau vairs dr.Gailis, kam šitā padarīšana padevās itin labi un kopumā atrodamās atsauksmes tomēr ir visai čābīgas. risks tomēr liels.
|
Mežagariņš Minkaste
|
|
Zuzii
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
17.02.2012 20:38:44
Es ari nepiekristu,domaju mazulim ir savi iemesli kapec gul ta ka gul
mātes pasē atzīmi, ka man sirds pataloģija, neliela sirds vārstuļu prolapse. Ieteica iet pie kardiologa pēc slēdziena, tur arī ieteica ķeizargriezienu Un izlasot so noteikti ieteiktu keizargriezienu pat ja mazulis guletu pareizi.
|
Zuzii
|
|
Spelga
Apmeklētājs
CT = +36.6°
|
17.02.2012 20:46:57
Objektīvi spriežot jau es arī saprotu, ka vislabākais dzemdību veids ir dabīgas vaginālas dzemdības, bet tā kā mana ārste kurai pilnībā uzticos iesaka ķeizargriezienu arī pati ar šo domu esmu apradusi, taču situācija slimnīcās un ārstu attieksme mani izbrīna. Es nezinu kam, lai uzticos? Vai ārsti iesaka labāko, jo labākais un drošākais veids bērnam manā gadījumā būtu plānots ķeizargrieziens. Bet mūsu "jaukajā" valstī ķeizargriezienu laikam piešķir ĻOTI ĪPAŠOS GADĪJUMOS. Tādas naudas man nav, lai pati apmaksātu operāciju. Draugs mani ir pametis, lai gan bērniņš bija plānots, visam nāk klāt arī stress tagad par dzemdībām, es tiešām nezinu kur man doties, ja sākas dzemdības ko darīt.
|
Spelga
|
|
Mežagariņš Minkaste
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
17.02.2012 21:00:08
Spelga a kas tev Strados teica, ka vajag tieši to apgriešanu, nevis ķeizaru? es laikam būtu uzstājīgāka, ja reiz slēdziens ir no vairākiem ārstiem par ķeizargrieziena nepieciešamību, tad pastāvētu uz to, ka jātaisa un viss. un pie tam, nevelkot garumā to visu padarīšanu - lai var laikus saskaņot datumus un viss nenotiek steigā.
|
Mežagariņš Minkaste
|
|
Spelga
Apmeklētājs
CT = +36.6°
|
17.02.2012 21:06:45
Pilnībā Tev piekrītu, ka normālā situācijā tā būtu jābūt, bet ne mūsu valstī. Šeit cilvēku nomoka, pazemo un liek tik maksāt nodokļus, bet kad gribi sagaidīt valsts medicīnu, tad smagi aplauzies.
Atbilde bija sekojoša, ka slēdzieni, lai veiktu ķeizargriezienu nav pietuiekoši pārliecinoši 1) Bērnu jāmē'ģina sagriest 2) Sirds kaites neesot pietiekami nopietnas.
|
Spelga
|
|
Mežagariņš Minkaste
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
17.02.2012 21:10:58
Spelga jaaa, man vēl šitais viss priekšā. bik gan savādāka situācija, jo otrais mazulis būs un pirmais ar akūtu ķeizaru dzima. bet nu es ceru, ka mani arī neizšvilps ar šitādu pat tekstu, ka "slēdzieni nav pietiekoši pārliecinoši", jo man šoreiz uzreiz jau ir nosūtījums uz ķeizaru.
godīgi sakot, pati es par Stradiem tik to labāko varu teikt, iepriekš nekādu problēmu vispār nebija, kaut sabiju tur ilgāku laiku. bet kāpēc tagad pasākuši cackāties ar tiem ķeizariem, nezinu.
|
Mežagariņš Minkaste
|
|
Spelga
Apmeklētājs
CT = +36.6°
|
17.02.2012 21:23:38
Aj, par ko gan man vēl pēdējās nedēļas nenākas domāt... Gudri tiek rakstīts, ka jāizbauda grūtniecības pēdējās dienas, kur pie tāda stresa var izbaudīt. To, ka ir nosūtījums uz plānoto ķeizargriezienu, vispār neviens neņēma vērā. Man jau arī likās, ka aiziešu un man pateiks kurā datumā jābūt slimnīcā un tad skatās vai nav sagriezies pareizi. Bet nē, piedāvā kaut kādu necilvēsciski brutālu metodi, pat nepabrīdinot par sekām.
|
Spelga
|
|
rupucene
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
17.02.2012 21:25:20
Es domāju - nepiekrīti - šeit jau nav jautājums tikai par mazuļa guļu,bet arī par tavu sirsniņu....Lai izdodas turu 
|
rupucene
|
|
pinky
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
17.02.2012 21:28:21
panjem liidzi uz viziiteem kaadu viirieshkaartas draugu,tas maina aarstu attieksmi..nopietni

|
pinky
|
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18166151
|
|