Cāļa forumi » Dzemdības

Laimiiga sieviete: Dzemdības ūdenī! ...

Laimiiga sieviete

Apmeklētājs

CT = +36.6°

16.02.2012 10:16:31

Sveikas!

Kādas ir atsauksmes mpar dzemdībām ūdenī?

Un kādu jauku,patīkamu vecomāti Jūs varētu ieteikt no RDZN?

Paldies!

Jauku dienu!

Laimiiga sieviete

sienazis

Apmeklētājs

CT = +36.6°

18.02.2012 20:32:53

Dzemdēju ūdenī 3. bērnu. Gan ne RDZN, bet mājās. Tās bija visvieglākās dzemdības, visātrākās. Ūdenī vispār nebija jāspiež. Kā vecmāte teica - tu viņu izelpo. Man ļoti patika. Iesaku!

sienazis

maarastante

Apmeklētājs

CT = +36.6°

19.02.2012 01:53:48

sienazis
Nekādā ziņā neapstrīdu, ka ūdenī ir vieglāk, tak vai tā ir panaceja... katras dzemdības ir savādākas un Tavas trešās, iespējams, arī bez ūdens būtu visvieglākās, visātrākās. Manai māsai trešais dzima stundas laikā, bez jel kādas sāpes - ja nebūtu ūdeņi nogājuši, i nepamanītu, ka dzemdības sākušās. Knapi līdz nodaļai paguva, kādas tur vairs vannas pašā kulminācijā esot bijis kā pie reizēm sajūta.

Plānoju savu ceturto šovasar dzemdēt, savā zaļajā vannā redzēs kā mums ies - ko citi spēki par mūsu plāniem teiks

maarastante

frisee

Apmeklētājs

CT = +36.6°

21.02.2012 21:39:51

Man atkal pretēja pieredze, cik labi, ka neizvēlējos ūdens dzemdības, jo sākoties sāpēm pat negribēju skatīties uz vannas pusi.

frisee

bilbi

Pastāvīgs apmeklētājs

bilbi

CT = +36.6°

21.02.2012 23:05:55

Vislabākās atsauksmes! Abus savus bērniņus esmu dzemdējusi ūdenī un, ja būs kādreiz arī trešais, tad tikai tā!

Ja interesē, varu aizsūtīt linku ar savu pirmo dzemdību stāstu.

bilbi

lillaa

Pastāvīgs apmeklētājs

lillaa

CT = +36.6°

22.02.2012 08:09:51

bilbi
ir ir interese!! lūdzu atsūti linku.

lillaa

sannes

Apmeklētājs

CT = +36.6°

22.02.2012 09:45:39

bilbi
man ar lūdzu

sannes

aalennus

Apmeklētājs

CT = +36.6°

27.02.2012 21:48:12

man arii

aalennus

tante

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

28.02.2012 00:53:38

Laimiiga sieviete
manuprat dzemdibas udenii vajag atstat ka garantetu iespeju, ja akurat tajaa bridii, gribas un var, lai tad ari to varetu istenot.
pilnigi piekritu sienazis, ka tas var noderet, ka idelas atsapinatajs un atvieglotajs, bet piekritu ari frisee, ka var but taa, ka pienak tas bridis un nemaz negribas.

man pasai ir pieredze ar dzemdibam udenii (ari ne stacionara) ar pirmo berninu, kas ari piedzima vannaa un bija lieliski, ar otro nebija iespeja dzemdet udenii, jo bija zali udeni un mazais naca loti strauji.

ja dzemdee stacionaraa, iesaku tomer ari paintereseties, kas tiesi tiek saprasts ar dzemdibam udenii: vai lauj but vannaa lidz izspiesanai un tad tomer liek kapt araa, jeb tiesam berninu var piedzemdet udenii. taa ir BUTISKA atskiriba.

tante
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18165953
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi