Cāļa forumi » Dzemdības

pinky: Pēcdzemdību periods+ciemiņi!

pinky

Pastāvīgs apmeklētājs

pinky

CT = +36.6°

08.02.2012 12:38:54

Varbūt tā pat ir psihologjiska tēma-nezinu..lieta tāda-kad piedzima mana pirmā mazā mani kaitināja,ka nāk ciemiņi uz dzemdību namu..jutos ļoti neērti,jo nevarēju normāli pabarot mazo..mazā raudāja,jo gribēja ēst,bet es nevaru radinieku priekšā atkailināt krūtis..nu nevaru un punkts..mammas priekšā vēl varbūt..man krūtsbarošana škjiet ļoti trausla un intīma padarīšana. Ciemiņi arī labu labie-vnk nepielec. Tagad man tūlīt jādzemdē un es aizdomājos,ka vispār negribu,lai kāds nāk. Lai pēcāk nāk uz mājām-tur vismaz uz citu istabu varēšu aiziet. Vai tas ir nepieklājīgi,ja palūgšu,lai uz palātu nenāk? Nu nevarēšu es vīra patēva vai brāļa priekšā pupoties..tikai nenorejiet,lūdzu. Un vispār-gribu justies mierīgi un neparko nestresot.

pinky

didiii

Pastāvīgs apmeklētājs

didiii

CT = +39.5°

08.02.2012 12:44:27

pinky
mēs ar vīru plānojam teikt, lai nemaz nedomā ierasties kāds uz dzemdību iestādi. Visvienkāršāk būs, ja būs karantīna. Tad vsp nav divu domu, ka ciemiņi nav vēlami šajā laikā.

Vīrs vsp vēlas, lai pirmās divas nedēļas nekādi radi&co nenāk. Es gan vēl nezinu kā sanāks. Iespējams, ka pie sagaidīšanas parādīsim mazo kunkulīti un viss. Nekāda staigāšana pa mazā guļamtelpu, jo mazajam viss ir jauns un jāpierod pie saviem vecākiem.

Es Tevi pilnībā saprotu un atbalstu to, ka nevēlies viesus. Mēs laikam tuvākajiem uztaisīsim mazu pasēdēšanu tad, kad mazais būs apvēlies

Uzmanību! Nikna vāvere, kož riekstos! 

didiii

Anne Marija

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

08.02.2012 12:49:49

Pasaki, ka slimnīcā gripas karantīna un ka pati arī baidies šajā vīrusu laikā, ka mazulim ko tādu neatnes. Un āmen. Es arī negribēju, ka pie manis nāk - bija gripas laiks un karantīnas alibi darbojās labi. Ja piedzimtu vasarā, šāds arguments gan laikam nederētu Tad laikam teiktu tiešā tekstā, ka nevēlos ciemiņus. Tu un mazulis šajā situācijā komandējat parādi un citu vēlmes ir sekundāras.

Anne Marija

bumbuliiic

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

08.02.2012 12:56:37

pie manis pat neviens nedomāja nākt, tikai dzīvesbiedrs un lielais brālis - trīsgadnieks.

Maniem potenciālajiem ciemiņiem pietika saprāta, lai nerādītos.

)

bumbuliiic

rudaa

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +40.3°

08.02.2012 13:00:32

Pasaki, ka slimnīcā gribi būt tikai ar ģimeni. Tas nebūs nepieklājīgi, to visi saprot .

"Es saku jums jau dienas simt un piecas - lai puķi dabūtu, ir jānoliecas." I. Ziedonis

rudaa

didiii

Pastāvīgs apmeklētājs

didiii

CT = +39.5°

08.02.2012 13:01:35

rudaa
dažiem ģimenes jēdziens ir plašs jēdziens. Tur var ietilpt gan vecāki, gan vecvecāki, gan vēl pus rodņa..

didiii

Cooper

Pastāvīgs apmeklētājs

Cooper

CT = +36.6°

08.02.2012 13:04:08

Kaut gan iepriekš biju domājusi, ka negribēšu nekādus ciemiņus, man tomēr patika, ka radi (bet tikai tuvākie - mana ģimene un vīra vecāki) nāca ciemos. Vīriešu klātbūtnē (izņemot vīra) gan nebaroju bērnu. Kaut kā izdevās saskaņot to laiku, lai nāk, kad bērns ir nesen paēdis. Vai arī, ja tuvojās ēšanas laiks, tad ciemiņi ļoti labi uztvēra mājienus "nu labi, paldies, ka atnācāt, tagad bērnam jātaisās uz ēšanu". Bet pilnībā varu iedomāties, ka ir cilvēki, kas nevar/negrib uztvert tamlīdzīgus mājienus. Taču nesaprotu, kur ir problēma, kāpēc radiem nevar pateikt "gaidīsim ciemos, kad būsim mājās. lūdzu nenāciet uz slimnīcu!"

Cooper

Moraxella

Pastāvīgs apmeklētājs

Moraxella

CT = +37.2°

08.02.2012 13:10:08

Ja negribi, tad tieši tā arī pasaki. Neredzu iemeslu par ko būtu apvainoties. Taisnība arī tā,ka apkārt klejo gripa, par visādiem vīrusiem nemaz nav ko runāt.

Moraxella

didiii

Pastāvīgs apmeklētājs

didiii

CT = +39.5°

08.02.2012 13:11:46

pinky
redz mums gandrīz vienādi tie dzemdību laiki es iziešu uz to, ka ir karantīna un, lai nerādās. Jo to, ka mēs nevēlamies radus dzemdību iestādē to var nesaprast - vismaz mana mamma točna.

didiii

pinky

Pastāvīgs apmeklētājs

pinky

CT = +36.6°

08.02.2012 13:14:41

Citi nesaprot tādus mājienus. Bijusī vīrene vispār dzīvot tur laikam domāja,nekādi mājieni,aizmierstiet. Vēl iekomentēja,ka man ar tādiem krūtsgaliem barot būs viegli..fui,trauma man laikam.

pinky
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18164939
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi