|
Eva Anna
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
31.01.2012 19:20:19
montha nekādu kursu zīmogi nav nepieciešami (ķeizarojos 13.10.2011.). Es nemaz netaisījos tos kursus iziet, jo kā nekā 2.bērns, viss daudz maz skaidrs... Un arī personāls izturējās kā jau pret zinošu māti, daudz neiejaucās ne barošanā, ne ģērbšanā, ne midzināšanā utt...
|
Eva Anna
|
|
montha
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
31.01.2012 19:32:09
Eva Anna Skaidrs. Tā jau es domāju/cerēju 
|
montha
|
|
Betsija
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
16.02.2012 12:29:55
Par Ogri varu teikt tikai to labāko. Man gan bija plānots ķeizars. ārsti un māsiņas mīļi. Bērnu māsas Super. Viena bērnu māsa mūsu puikiņu visu nakti uz rokām auklēja jo mazajam dikti puncis sāpēja. Dr. Muravjova- stingra, pat nedaudz skarba, bet neko sliktu teikt nevaru. ar piena sastrēgumu manās krūtīs viņa vienīgā tika galā. Paldies viņai par to.
|
Betsija
|
|
Leina23
Apmeklētājs
CT = +36.6°
|
17.02.2012 14:03:36
man nav pieredzes dzemdējot Ogrē, bet tas bija viens no variantiem, kad domāju, kur laist pasaulē savu bērniņu. Biju dzirdējusi daudz labu atsauksmju gan par nodaļu, gan personālu un kādu brīdi tiešām domāju, ka dzemdēšu Ogrē. Galējā izvēle tomēr krita par labu Siguldai 2 iemeslu dēļ - Ogrē nebija pieejama EA (man bija pirmās dzemdības un es nezināju, vai man to vajadzēs vai nē. Nevajadzēja!) un dzemdību dienā Ogrē bija aizņemtas visas ģimenes palātas (un man bija ļoooti svarīgi, lai vīrs pēc dzemdībām var palikt pie manis). Ogres ginekoloģijas/dzemdību nodaļā pabiju 7 ned. pēc dzemdībām un par to tiešām neko sliktu nevaru pateikt.
|
Leina23
|
|
spytniece
Apmeklētājs
CT = +36.6°
|
23.02.2012 10:35:06
Ogrē dzemdēt??? nu nezinu , tā ir liela drosme un uzdrīkstēsanās.Ja nu dzemdībās kaut kas noiet greizi??? tur nav tādas aparatūras kā rīgā, esmu dzirdējusi, kaOgres slimnīcā pc statistikas datiem ir lielākā jaundzimušo mirstba, kā arī ogres ārsti nav tik profesionali.
Man personīgi ar ogres slimnīcu un poliklīniku ir tikai sliktas atmiņa... Pati esmu no Ikšķiles, bet dzemdēšu rīgas dzemdību namā, un ja vajadzēs triekšos ar taksi, maksāšu viernalga cik, tiaki lai nokļūtu rīgā, un cerams ka 7. nodaļā!! Papildināts 23.02.2012 10:46: http://sarunas.maminuklubs.lv/maminas-skaistums-un-veseliba/%3Ft%3D14358?t=15347
|
spytniece
|
|
Eva Anna
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
23.02.2012 17:50:38
spytniece 'ja pati neesi dzemdējusi Ogrē, tad tava info nav objektīva, sorry.
Es tur biju 2x ar abiem puikām - super!
|
Eva Anna
|
|
7rukjishi
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
23.02.2012 19:11:26
ogrē briesmīgi baro tiešām negaršīgi. un viena vecmāte, laikam Anita ir baiga 0 emociju. Ja ēdiens savs un vecmāte gadās cita - droš, ka labi dzemdēt Ogrē. Konvejers toč nav. Es gan pēdējā brīdī pirmo divu apstākļu dēļ izlēmu par labu Rīgai.
|
7rukjishi
|
|
spytniece
Apmeklētājs
CT = +36.6°
|
24.02.2012 10:53:59
...bet esmu "izbaudījusi" ogres slimnīcas attieksmi, tad kad grūtniecības sākumā sākās sāpes vēderā....brr...šausmīgi tur bija
|
spytniece
|
|
Eva Anna
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
24.02.2012 13:44:20
ogrē briesmīgi baro tiešām negaršīgi tam gan es piekrītu!

|
Eva Anna
|
|
milady30
Pastāvīgs apmeklētājs
CT = +36.6°
|
25.02.2012 12:55:58
man pirms mēneša tur bija plānveida ķeizars..atsauksmes tikai labas...attieksme laba...tas gan arīatkarīgs no paša attieksmes pret visu vecmātes labas....vienīgais,mums nesanāca ar krūtsbarošanu tā kā vajadzētu,jo ārstiem jau galvenais,lai bērnam svars pēc visiem papīriem būtu ok...bet vai tas svars ir dabūts ar krūtsbarošanu vai mākslīgi,viņiem maza bēda..ideāli būtu,lai uz vietas būtu pieejams zīdīšanas konsultants,vai vismaz bērnu ārstiem un māsām utu lielāka pieredze un ieinteresētība palīdzēt šajā jautājumā..bet nu,kā ir tā jādzīo..kopumā viss ok.ņēmu maksas palātu...vecmāte pēc ķēizara bieži nāca,palīdzēja,aprūpēja,visu skaidroja,ka jo jautāju,iedrošināja.esmu apmeirināta. arī ārstu attieksme ir ok,nāk,pārbauda.....iesaku!
|
milady30
|