Cāļa forumi » Dzemdības

RudzuNāra: Pēdējais brīdis uz slimnīcu

sandarine

Pastāvīgs apmeklētājs

sandarine

CT = +36.6°

23.01.2012 12:48:41

xraspberryx

Tev jau biezhi tas treninjkontrakcijas?

Man kaut ka reizi dienaa, i to nevar saprast,vai ir, vai nav.. grutak gulet vien..

sandarine

ingulde

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

23.01.2012 14:53:35

bube

(jo udeni labi ir "balti" un bez jelkadas smakas, nejaukt ar urinu! )

nu nez man ūdeņi bezkrāsas, bet smaka kā spermai

ingulde

xraspberryx

Apmeklētājs

xraspberryx

CT = +36.6°

23.01.2012 18:54:57

sandarine
oi man viņas katru dienu.Un visas dienas garumā pa vairākām jūtu, un kur nu vēl vakarā uz gelētiešanu.

A citreiz pat pa vairākām pēc kārtas, un galvenais ka netikai viņas tādas ka neērtas + tā briesmīgā spiešana uz ribām, bet ar velkošajām sāpītēm .Ai un tad vēl kad sēžu, mazajam patīk to galvu pa leju tā grozīt un uz kautkā spiest, ka ne saprast apčurāšos vai jau lien ārā .Jo tā uz kādu nervu spiežas, ka liekas ka tur pie izejas jua ir .

xraspberryx

rema

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

28.01.2012 18:30:18

Nu tā - pirmdien 2 stundas pēc gļotu korķa izkrišanas, nogāja ūdeņi un pl. 14 50 mūsu puika jau mūs sveica ar skaļu bļāvienu! Nu jau trīs dienas esam mājās.

Mans Pēdējais brīdis uz slimnīcu ir veiksmīgi sagaidīts un pagājis

rema

Sauljuks77

Apmeklētājs

Sauljuks77

CT = +36.6°

28.01.2012 21:40:04

xraspberryx
lasu un domāju a ko darīt tām kurām šīs treniņkontrakcijas ar katru dienu arvien neērtākas un nepatīkamākas kļūst? jo cik sapratu citām visp viņas nav bijušas un citas tikai sapratušas ka treniņkontrakcijas ir pēc tā ka vēders ciets. Man jau bail sāk palikt ka nesapratīšu kad mazais jau grib nākt ārā, vai arī tās dzemdību sāpes būs oi oi oi...
Man treniņkontrakcijas nebija vispār. Arī vēders ciets nepalika nevienu brīdi... varbūt tikai miegā guļot, bet es katrā ziņā nejutu. Bet brīdi, kad mazais gribēs nākt laukā tu sajūtīsi, to NEVAR palaist garām Varbūt var nesajust pašas kontrakcijas, vai arī tās ir mazzāpīgas, bet izstumšanas procesu gan neviens vēl nav nogulējis Tur tomēr nedaudz jāpapūlas

Sauljuks77

ingulde

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

29.01.2012 12:01:52

rema
apsveicu, apsveicu !!! Kā pagāja dzemdības ?!

ingulde

rema

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

29.01.2012 12:29:44

ingulde
Ātri un laikam jau salīdzinoši viegli! katrā ziņā satikšanās mirklis bija jauks ! Un galvenais, ka mazais bija paklausīgi gaidījis dienu, kad tētis atgriežas mājās!

rema

ingulde

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

29.01.2012 12:48:54

rema
Forši, prieks par Jūsu ģimeni!!!

ingulde
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18160406
Izvēlies tapeti: Ziema