Cāļa forumi » Virtuves noslēpumi

Vasara un saule: Ko šodien gatavosiet un ēdīsiet?

Margo

Pastāvīgs apmeklētājs

Margo

CT = +36.6°

30.09.2011 12:32:37

ojee, darba dienaas visam maajaas taadas izvirtiibas.... it kaa neesmu slinka, bet darbdienaas meeghinu eedienkarti veidot max. vienkaarshu un aatru. Uz kopeejaa fona skanees visai prasti, bet vakr un aizvakar bija skābu kāpostu zupa ar kauliņiem. Šodien dārzeņu krēmzupa (kartupeļi, kabači, burkāni, brokoļi, '\kiploks, paprika) ar vistas spārninjiem meitai un garneleem pārējiem, ja gribēsies.

Ceptas kotletes un karbonādes mūsu mājā dikti reta parādība. Nē, garšo visiem, bet man nepatīk tā ņemšanās un cepšana, tauki sprakšķ, baigaa netiiriiba un figuurai arii nenaak par labu

Margo

Lecamaukla

Pastāvīgs apmeklētājs

Lecamaukla

CT = +37.4°

30.09.2011 12:58:29

Margo
Cep cepenē! Figūrai gan no tā maz labums. Bet tauki nesprakšķ.

Lecamaukla

Margo

Pastāvīgs apmeklētājs

Margo

CT = +36.6°

30.09.2011 13:03:21

Lecamaukla
aa, nu shitas jau man labaak dereetu

Margo

kristel

Pastāvīgs apmeklētājs

kristel

CT = +36.6°

30.09.2011 13:42:51

Margo
pa manam tieši tas ko tu raksti, kā ātri uzvārāms - piem. skābu kāpostu zupa, man liekas ļoti laikietilpīga. Itkā nekas sarežģīts, bet ta kauliņi jāpavāra, ta kāposti dažreiz cimperlīgi un ilgi jāvāra.

Kotletes labas sanāk cepenē - laukos tiek ceptas, paklāj apakšā cepampapīru un ar karoti neveidojot perfektu formu uzliek gaļas pikuci. taukainums pietiek no pašām kotletēm. Forši izcepās un ar brūnu garoziņu.

Nupat līdzi uz darbu paņēmu - kabaču kišmiš. Iepriekš bija kabaču ripas + uz kabača uzlikts sīpols + tomāts un kad pacepās tad siers pa virsu. Šorīt sagriezu pārpalikumu kubiņos, uzsildīju un beigās sanāca kaut kas līdzīgs kabaču sautējumam. (daudziem tādi kiš miš negaršo! ).

visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

kristel

Zuziii

Pastāvīgs apmeklētājs

Zuziii

CT = +37.6°

30.09.2011 14:02:50

Margo
Cep cepenē! Figūrai gan no tā maz labums. Bet tauki nesprakšķ
+1, kopš esmu to atklājusi, man mājās arī ir kotletes.. pie tam sanāk sulīgākas (vismaz man) nekā uz pannas.. un varu tur ielikt un aizmirst uz kādu brīdi
ojee, darba dienaas visam maajaas taadas izvirtiibas
zin`, kā- es taisu uz 2 dienām paiku parasti un brīvdienās sagtavoju max daudz sagataves jau mēs neesam pret sildīto ēdienu, jo pēc darba vajag ēst tūlīt un tagad tad nu 1 dienu taisu, otrā sildu un taisu nākamajai dienai vakariņas.. kaut kā tā..

Zuziii

_siika_

Pastāvīgs apmeklētājs

_siika_

CT = +36.6°

30.09.2011 14:32:04

pusdienās bij panēti puķkāposti - pie miltiem vēl dilles un piparus piešāvu. pēc gaļas bija slinkums no rīta iet, bet izrādījās, ka nekādas piedevas neprasījās. super - patika gan man, gan bērnam. jāpadomā vēl par kautko interesantu launagam un vakariņām

..mazs brīnums lielajā pasaulē..

_siika_

daska

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

30.09.2011 14:50:37

Laša zupa un picas ar tortiljas pamatnēm.

daska

Laurrux

Pastāvīgs apmeklētājs

Laurrux

CT = +36.6°

30.09.2011 15:30:55

Puravu + maltās gaļas zupa. Baigi ātri un garšīgi.

Laurrux

ikars

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +37.2°

30.09.2011 18:12:40

vistas filejas kotletes un krāsnī cepti kartupeļi ar burkānu-sēkliņu, burkānu-ābolu salātiem

ikars

Ievice

Pastāvīgs apmeklētājs

Ievice

CT = +36.6°

30.09.2011 20:40:51

Spageti. Spilvas spageti mērce + daudz tomātu, sīpolu, garšvielas, visu izkarsē. Rīvēts siers.

Ievice
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18147105
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi