Cāļa forumi » Virtuves noslēpumi

Vasara un saule: Ko šodien gatavosiet un ēdīsiet?

Valdis

Apmeklētājs

CT = +39.9°

21.02.2012 13:50:30

Vika Pēdija
atradis ienaidnieku
Par ko ta tā? Gluži otrādi - draugus neēdu!

Valdis

ineta1

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

22.02.2012 00:02:55

Man bija šodien biešu zupa un ievārījuma kekss.Pa dienu sev uztaisīju lasi cepeškrāsnī un vēl palika 2 gabaliņi ko sasālīt-būs rīt garšīgas brokastis

un rīt paredzētas pildītas kotletes,kartupeļi un salāti ar ķīnas kāpostu+tomātu+gurķi .

ineta1

sofija18

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

22.02.2012 15:22:29

vakariņas vulgaris vārīti kartupeļi+ maltās gaļas mērce+ skābie kāposti ar sīpoliem un skābo krējumu.

un kaut ko saldajā, tādu vienkāršu, tik vēl nezinu ko

Sapņi - mazas sudraba karotītes, ar ko var paēst bez naudas.
/Aleksandrs Čaks/

sofija18

Mata Hari

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +37.0°

22.02.2012 15:29:04

Valdis
Es par reņģēm marinādē. Iztīru, bet asaku atstāju, saberu sāli, piparsu un apmaisu tos rumpīšus, paralēli sagatavoju šķīvi ar miltiem, sakarsēju pannā eļļu. reņges pa vienai miltos apvārtu, uz pannas virsū, kamēr no katras puses glīši kraukšķīgs. Vēl siltas kārtoju kādā traukā pamīšus ar sīpolu ripām, kad trauks pilns - paralēli sagatavoto marinādi (apmēram kā siļķēm, lai pagaršojot pašu marinādi liktos par stipru), uzvārot ūdeni ar lauru lapām, melnajiem pipariem, smaržīgajiem, sinepju graudiņiem un kādu sarkanu pipariņu, karstai uz garšu etiķi klāt. Tad nu to marinādi reņģēm virsū (BET ne karstu, remdenu) un nākamajā dienā zacene gatava. Asakas ārā neņemu, jo marinādē tās kļūst tik mīkstas, ka pat man netraucē.

Mata Hari

Valdis

Apmeklētājs

CT = +39.9°

22.02.2012 15:39:16

Mata Hari
Lasot klavieri apslienāju! Tik garšīgi uzrakstīts! Mēs parasti zaļas šitā marinējam. Ceptas tik ilgi nenodzīvo - apēdas.Bet vienreiz jālūkā paciesties un sariktēt. Kā man tie sīpoli garšo!!! A ceptas mēs kādreiz ar tādu grauzdēta cukura, citronskābes un želatīna zupīti aplejam. Dikti jau gardi, bet tas pa lieliem svētkiem notiek. Un zivu daudz vajag - papriekšu lai var ceptas ēst, kamēt nelien, un tad atliek vēl šitām pārmērībām.

Papildināts 22.02.2012 15:41:

Iztīru, bet asaku atstāju,
Es asti arī! Viņa sacepta tik forši hrukšķ!

Valdis

kristel

Pastāvīgs apmeklētājs

kristel

CT = +36.6°

22.02.2012 18:51:48

top kaut kas zupveidīgs. sviesta pupiņas, svaigi kāposti, rīvēts kabacis (visi trīs no saldētavas), klāt cepts sīpols, tomātu bundža savā sulā, un burkāni pamatmasai. klāt cepas cepenē siermaizītes.

cepu arī cepenē bietes (nākošajām dienām).

visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

kristel

nvm

Pastāvīgs apmeklētājs

nvm

CT = +37.0°

22.02.2012 20:22:39

Šodien pupiņu zupa un aknu plovs

- Дорогая фея! Бабло кончилось, туфли потеряла, принц бросил, сижу в тыкве, пью водку с крысами. ВЫРУЧАЙ!

nvm

LIIN

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

23.02.2012 16:12:01

Biešu zupa un saldajā tiks ķiršu kompots ar putukrējumu un banāniem.Ļoti garšo saputotā putukrējumā iemaisīti rīvēti banāni!

LIIN

Zete

Pastāvīgs apmeklētājs

Zete

CT = +37.8°

23.02.2012 16:17:09

Kartupeļi mundierī un papīrā cepta siļķe (iedvesmojos no augstāk rakstītā par renģēm, tās šovakar nereāli, tad nu izlīdzēšos ar siļķi). Klāt krējums un marinēti sīpoli.

Lai nu tās neaizmirstules!

Bet zied arī mārrutks! (I .Z.)

Zete

kristel

Pastāvīgs apmeklētājs

kristel

CT = +36.6°

23.02.2012 16:22:51

uztaisīju rūjienas salātus, bietes, zirnīši, gurķis, krējums, majonēze.

klāt vakar vārīti pilngraudu makaroni apcepti uz pannas ar sīpolu.

visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

kristel
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18147105
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi