Cāļa forumi » Maiņa - barters

LaureL: Ieteikumi cālenēm,kas mainās :)

viensvienstests

Pastāvīgs apmeklētājs

viensvienstests

CT = +36.6°

Pircēja/pārdevēja vērtējums:

28 / 0

14.02.2012 16:27:31

Man atkal jaunas ziņas - pasta stacija tagad sola piegādi uz jebkuru Latvijas vietu jau otrā dienā!! Uhhh! Saņemās, meičas

viensvienstests

jefele

Pastāvīgs apmeklētājs

jefele

CT = +37.0°

58 / 3

22.02.2012 19:24:41

Meitenes, man ļoti nepatīk šeit ''ecēties'', bet drīzāk lūdzu jūsu padomu vai palīdzību... pirms Ziemassvētkiem nosūtiju meitenei chiki paku caur PS un līdz šim brīdim sev domāto paku nēsmu saņēmusi. Pacietīgi gaidiju mēnesi, uz CP vēstulēm neatbild. Telefonu 1x pacēla un gandrīz izņirgājoties pasaka, ka varbūt, kkad paku atsūtīs... bet cik var noprast, pat netaisās. Skumjākais, ka starp lietiņām bija lielās meitas EdHardi paldkostīms, ko viņai dāvinājām dz.dienā un viņai nederēja, tad nu sasoliju, ka apmaiņas ceļā viņai dāvanā būs soma no cālenes ''chiki''.
Varbūt vēl kādai ir gadījies sastapties ar šīs personas (itkā vārdā Anna) krāpšanu??? Sūtiju uz PS Origo Stacijas laukumā. Tiiik riebīga sajūta

jefele

Jaukaa

Pastāvīgs apmeklētājs

Jaukaa

CT = +36.6°

107 / 1

23.02.2012 14:19:12

jefele

Tādu chiki nepazīstu. Bet tad jau viņa nomainīs niku un darbosies tālāk. Zem šī nika diez vai vairs varēs sastapt, tāpēc, kad šeit atklāti uzrakstīji.

Jaukaa

Sabiine

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

32 / 0

23.02.2012 14:25:51

jefele
chiki ir "vecs un sens" niks...

Sabiine

Jaukaa

Pastāvīgs apmeklētājs

Jaukaa

CT = +36.6°

107 / 1

23.02.2012 14:33:29

jefele
Bet chiki ir vairāki slikti reitingi, vajadzēja izlasīt,pirms sadarbojies. Viena tā arī raksta,kad paku gaidu jau pusgadu. Otra raksta,kad iesmērē kameru,kas neiet.

Jaukaa

Sabiine

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

32 / 0

23.02.2012 15:27:54

nu man 2x ar viņu bijusi darīšana, viss it kā ok...bet es klātienē mainījos...

Sabiine

jefele

Pastāvīgs apmeklētājs

jefele

CT = +37.0°

58 / 3

23.02.2012 19:50:22

Sarakste ilga veselu mūžību un likās, ka sakarīgs cilvēks... Strādā kkur centrā, netālu no viesnīcas ''Latvija'' (bijušās) un dzīvo Bolderējā. Nu nez, moš kādas problēmas dāmai ģimenē vai kā, bet var taču kkā paskaidrot, nevis gremojot vakariņas, klausulē lecīgi paziņot:...''a,kas? Kautkad jau varbūt nosūtīšu..." Lai jau tiek. Ko tur cepties. ''Kam ir tam būs, kam nav tam jāsaziedo...'' (vecs sakāmvārds)

jefele

Sabiine

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

32 / 0

23.02.2012 19:52:27

jefele
nu jā, nejauka attieksme un rīcība... neko teikt. bet dzīvē jau viss nāk atpakaļ un vai tad nu šī bagātāka un tu nabagāka paliki??? bezkaunīgi tomēr. žēl bērna, kuram vietā bija plānota dāvana

Sabiine

jefele

Pastāvīgs apmeklētājs

jefele

CT = +37.0°

58 / 3

23.02.2012 20:04:11

Sabiine
Bērns jau pa šo laiku bija pat aizmirsis

jefele

alex jones

Apmeklētājs

CT = +36.6°

0 / 0

24.02.2012 06:32:08

Sveikas, meitenes. Nejaushi uzgaaju sho teemu. Man ir personiigi paziistama sieviete ar niku chiki. Nepaarsteidz lasiit par vinas izgaajieniem, vina "apkraaps" ne tikai nepaziistamus cilveekus, bet pat no radiem ir aizneemusies naudu, kuru neuzskatiija par vajadziibu atdot Bezkauniiba shai "daamiitei" ir asiniis laikam.

dzīvē jau viss nāk atpakaļ un vai tad nu šī bagātāka un tu nabagāka paliki???

alex jones
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18124641
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi