Cāļa forumi » Maiņa - barters

LaureL: Ieteikumi cālenēm,kas mainās :)

Jole22

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

Pircēja/pārdevēja vērtējums:

19 / 1

08.05.2011 23:08:15

Man arī nepatīk,ka es piedāvājumā uzrakstu-pretī gribu tāda un tāda izmēra drēbes,bet ir meitenes,kuras katru reizi piedāvā vienu un to pašu-lai gan iepriekš jau esmu teikusi-n-tos izmērus pa maazu man viss,maiņa nesanāks..ja ir kādas citas mantas-nu ieliec linku,tak pats pa sevīm skaidrs,ka pe nedēļas man drēbes un apkārtmēri nebūs mainījušies!!!

Jole22

RAKELLA

Apmeklētājs

RAKELLA

CT = +36.6°

47 / 1

08.05.2011 23:21:37

ja ir bijusi slikta mainja ieliec reitingu attiecigu... es vienmer uz tiem paskatos un tad ari domaju mainities vai ne....

RAKELLA

baltā pele

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

88 / 0

08.05.2011 23:23:33

mani kaitina, ja tēmā vnk iemet "te mans" vai "vai no manis kas interesē?" Nu es tak nezinu, kādā vērtībā un cik daudz pretī skatīties...

dura lex sed lex

baltā pele

Rudensrika

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

74 / 0

09.05.2011 01:57:03

sundara
Gadījies iemainīt pilnīgi jaunu kosmētiku ar pilnīgi vecu derīguma termiņu smieklīgi, bet te jau jāraud.

LOVE SUMMER.

Rudensrika

Zil-zils

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

33 / 0

09.05.2011 07:22:15

Jaa pa to kaveeshanu ir pabriesmiigi. Es vienmeer briidinu, ka varu aatri samainiities, jo man jaatiek atpakalj stundas laikaa liidz Kengaragam. Paarsvaraa jau esam laiciigi, bet ir biji, ka kaadas 15-20 minuutes es nogaidu, aizeju prom, un tad man dusmiigi zvana un prasa kur ta es esot?

Zil-zils

Lauminja

Pastāvīgs apmeklētājs

Lauminja

CT = +36.6°

41 / 1

09.05.2011 11:59:19

Ko es varu ieteikt pēc tikko nejauka gadījuma... Nesarunāt maiņu, ja neesi pārliecināta! Man ļoti nepatīkami sanāca - saliku visu lielo maisu - ļoti lielu vērtību turklāt, saliku dāvaniņas, nu tā no sirds, jo ļooooti gribēju to maiņas lietu pretī. Pati piedāvājos uz mājām aizbraukt pie meitenes. 2 dienas vadāju mantas mašīnā un gaidīju tel nummuru meitenes. Pēķšņi atnāk vēstule,ka viņai uzradusies cita maiņa un manu anulē... It kā dzīves nieks, bet tik sāpīgi uztvēru, jo biju jau noskaņojusies šai maiņai. Pārējām atteikusi. Tā kā tas bija peldkostīms ( kosmiskā vērtībā), citus biju laidusi garām un tagad esmu bez nekā...

Tad nu tas ieteikums - padomāt arī par citu - nebūt nežēlīgai egoistei! Ja apsoli un sarunā maiņu, tad tikai tad, ja esi pārliecināta!

Pirmoreizi mūžā ieliku negatīvu reitingu, jo tiešām sirds pilna! Gan jau dabūšu atpakaļ sliktu reitingu par NEKO!

Lauminja

Samanta

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +37.4°

16 / 1

09.05.2011 12:04:36

gaidīju tel nummuru meitenes. Pēķšņi atnāk vēstule,ka viņai uzradusies cita maiņa un manu anulē.

tas ne tikai mainoties notiek .

Jau 2 nedēļas gaidu atbildi ,pastus ignorē.....protams citiem gribētājiem ir atteikts.

Papildināts 09.05.2011 12:22:

vēl man ne visai patīk ,ka ieraksta tēmā - viss bērniem.Nav konkrēti puikam vai meitenei( jāiet visam cauri - lielākā daļa gan izrādās tikai meiteņu).

Ja kāda lieta beidzās, tad tas nenozīmē, ka visa dzīve beidzās. Tas nozīmē, ka parādās iespēja sākties kaut kam jaunam.

Samanta

paulig5

Pastāvīgs apmeklētājs

paulig5

CT = +37.0°

80 / 2

09.05.2011 12:24:19

Lauminja

man arī ir tā bijis,ka jau salieku visu maiņai,un pēdējā brīdī pasaka maiņu anulējam.Tad gan padomāju vai otreiz ar to cilvēku gribēšu mainīties.Un tā ir bijis vismaz ar trīs meitenēm pa visu šo laiku.Ir pat bijis ka aizbraucu uz centru tās lietas staipu līdz,un beigās man atnāk sms ka nesanāks tikties,jo plāni nojuka,vot tad gan aiz dusmām es to maiņu atceļu pēc tam.

paulig5

Lauminja

Pastāvīgs apmeklētājs

Lauminja

CT = +36.6°

41 / 1

09.05.2011 16:26:52

Meitenes - man jautājums! Vai negatīvo reitingu, ja tas ir 100% nepamatots - var dabūt nost? Meitene, kura mani "apbižoja" vēl ielika man negatīvu reitingu par NEKO, par to,ka es paliku tukšām rokām. Tikai atriebjoties! Šķiet baigi negodīgi! Kā ir?

Lauminja

baltā pele

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

88 / 0

09.05.2011 16:37:39

Lauminja
man šķiet, ka nevar. Tas, kurš ielika, var uzrakstīt atsaukumu savādāk jau baigais bradaks būtu - visi prasītu noņemt negatīvos vērtējumus

dura lex sed lex

baltā pele
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18124641
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi