Cāļa forumi » Maiņa - barters

LaureL: Ieteikumi cālenēm,kas mainās :)

LaureL

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +37.2°

Pircēja/pārdevēja vērtējums:

59 / 0

07.05.2011 16:20:35

1. uzrakstiet, ja jums nekas neiekrita acīs no piedāvājuma, ja jums tiek uzrakstīta vēstule un kas piedāvāts maiņai. Tomēr pieklājīgi (tas neattiecas uz reizēm, ja tiešām nepamana). Neignorējiet vēstules
2. Ja kavējiet, piezvaniet un to pasakiet, nevis, kad jau tiek gaidīt 10min un jums zvana, pasakiet, "nu tak drīz būšu!"
3. Ja jūs nofotogrāfējiet un redzat, ka bildē izskatās cita krāsa, kāda reāli ir dzīvē, pierakstiet pie bildes īsto apģērba gabala krāsu.

p.s. variet papildināt! Jauku dienu!

"Be happy for this moment, this moment is your life."

LaureL

grillux

Pastāvīgs apmeklētājs

grillux

CT = +36.6°

120 / 1

07.05.2011 16:24:41

un nelieciet paroles, tas ir tik laikietilpīgi spaidīt tos ciparus, piedevām citām vēl atkārtoti jāspiež, kad grib redzēt bildi tuvāk

grillux

LaureL

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +37.2°

59 / 0

07.05.2011 16:26:02

grillux
Jā,par šo tēmu es jau biju veidojusi atsevišķu diskusiju pirms laika Negribēju atkārtoties, bet jā, tas arī nav forši!

LaureL

Kavita

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

59 / 0

07.05.2011 16:28:21

LaureL
Par to ignorēšanu pietam ignorē nevis jauniņās,bet daža laba no vecajām.. Man ir bijis tā,ka parādās tai cālenei interesējoša lieta un it kā man būtu ko no viņas paņemt,bet vairs negribās uzrunāt to cilvēku.

Kavita

sundara

Pastāvīgs apmeklētājs

sundara

CT = +36.6°

73 / 3

07.05.2011 16:30:53

Ja cilvēkam ir nepieciešama kāda noteikta lieta un tai tiek veltīta īpaša tēma (piemēram: 'Meklēju gaisa balonu", tad šādā reizē nav īsti pareizi mesties tēmā ar tekstu: "Vai no manis būtu kas ņemams?" un pēcāk brīnīties, kāpēc nav atbildes.

Patiesībā piedāvājumu izskatīšana aizņem gana daudz laika, un, ja ir vajadzīgs kas konkrēts, tad itin nemaz negribas skatīt ko citu.

sundara

LaureL

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +37.2°

59 / 0

07.05.2011 16:32:47

Kavita
Reizēm tiešām nepamana, man ar tā bijis, ka atbildu pēc vairākām dienām, jo kaut kā paskriets garām, bet tas, ka ilgstoši ignorē vairākas vēstules...

Papildināts 07.05.2011 16:33:

sundara
es nerunāju par šādiem gadījumiem. Bet pat šādā gadījumā var ATBILDĒT. Jebko. Vnk atbildēt.

LaureL

Kavita

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

59 / 0

07.05.2011 16:37:06

Es runāju par gadījumu,kad pāris tēmās ignorē un atsevišķi pāris CP,jo zinu,ka var nepamanīt. Tad nu saproti,ka tiešām tiec ignorēts. Bet man tik ar vienu cilvēku tā ir bijis.

Zinu,ka pati arī varu apnikt kādai,ja man ir kāda ļoooti interesējoša lieta no viņas. Bet es labojos .

Kavita

sundara

Pastāvīgs apmeklētājs

sundara

CT = +36.6°

73 / 3

07.05.2011 16:38:31

LaureL
Vnk atbildēt var, protams, ja vienmēr ir tik daudz laika pavadīt pie i-neta, ka var komunicēt ar pilnīgi visiem. Tomēr šis ir gadījums, kad uzskatu, ka varu arī neatbildēt, ja meklēju kaut ko konkrētu, bet man piedāvā viskautko, tikai ne to, kas vajadzīgs.

Esmu ievērojusi, ka ir meitenes, kas visai strikti pārprasa, ko vispār cilvēks grib un vai ir kas konkrēts piedāvājams.

sundara

Kavita

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

59 / 0

07.05.2011 16:45:13

Man ienāca prātā viena lieta. Nezinu,vai citi to zina,bet jebkurš reģistrējies lietotājs var redzēt,kad/cikos cits lietotājs ir cālī. Nesaprotu tos gadījumus,kad raksti tēmā un gaidi atbildi,cilvēks neatbild,bet ir cālī.. Reāli apzinies,ka vēstule vai tēmā uzrakstītais ir izlasīts,bet atbild tikai pēc kāda ilga laika...Es runāju par gadījumiem,kad cilvēks bieži pa dienu (vai vēlu vakarā,pēc darba) ienāk cālī un neatbild,nevis gadījumiem,kad vienkārši pa fikso ieskrien un nav laika atbildēt kādai cālenei vai rindai cāleņu.

Kavita

grillux

Pastāvīgs apmeklētājs

grillux

CT = +36.6°

120 / 1

07.05.2011 16:55:32

Kavita
jā, ir tā opcija, kad var redzēt, bet, piemēram konkrēti uz mani tas nebūs objektīvi, jo mums mājās dators ir ieslēgts gandrīz vai visu laiku, vai ar biežiem starplaikiem, un, pa cik, man vienlaicīgi ir atvērtas vairākas-daudzas interesējošas lapas-nu ap 20, un visur, kur esmu ielogojusies, tās paroles ir datora atmiņā saglabātas, tad pie jebkurām darbībām ar datoru, automātiski atvērtais cālis arī uzrādīa, ka esmu cālī, a es piem. esmu otrā pilsētas galā tai laikā, jo pie datora sēž vai nu sīkie un skatās muļķikus, vai kāds cits lasa ziņas, tā ka tas manā gadījumā nav rādītājs un, domāju, daudziem tā varētu būt, ka vienlaicīgi daudzas lapas vaļā un ieparolētas, a pie datora ir kāds cits

grillux
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18124641
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi