Rainyday
Puķīte bija mana daktere 8 gadus. Ikgadējās vizītes viss notika ātri, bet likās, ka viss kārtībā.
Mazā laikā notika SA, pēc kuru nekādas analīzes netika veiktas, izņemot kārtējās uztriepes. Pateica, lai dzeru vitamīnus un var uzreiz censonēt. Tā arī bija, ka nākošajā ciklā iestājās grūtniecība. Nodevu Gulbī HCG un PG. Sazvanījos ar Puķīti, rezultāti labi, sarunājam vizīti pēc 2.5 nedēļām. Pēc nedēļas uztaisu vēlreiz analīzes sirdsmieram, bet diemžēl pieaugums nav tik labs kā vajadzētu un PG, lai gan joprojām labāks par labu, bet ir liels kritums. Sazvanījos, lika iet pie Seržanta uz USG. Tur pasaka, ka viss ir beidzies', vai nu jāgaida, lai tīrās vai jāiet slimnīcā. Zvanu Puķītei, kā bija norunāts, lai pateiktu par USG rezultatu. Biju domājusi, ka teiks, lai pie vinas aizeju (pieņemšanas laiks tas bija un atradās 2 kvartālu attālumā), bet tik nosaka, nu tad nāc parīt tuksā dūšā, iedošu norīkojumu uz tīrīšanu... Tajā brīdī man kaut kas sagriezās... Saprotu, ka es biju viena no viņas praksē, bet tomēr gaidīju iejūtīgāku attieksmi tādā brīdī. Varbūt par daudz gaidīju?
Nākošajā dienā pārgāju pie citas dakteres, kura neļāva uzreiz tīrīt, vēl cīnījāmies par mazo, bija cerības, bet diemžēl tomēr pēc mēneša bija MA.
Protams, tagad esmu gudrāka un saprotu, ka nevajadzēja uzreiz pēc mazā laika SA atkal palikt stāvoklī, bet es taču uzticējos dakterei... Un vajadzēja jau ātrāk ieklausīties meitenēs no šiem forumiem, kas mani brīdināja, ka Puķīte ir palaidusi garām svarīgas lietas grūtniecībās...
Atvainojos par garo rakstu 
Visa šī gara raksta galvenā doma - protams, katrs izvēlamies savu doku pats, bet es laikam īsti neieteiktu, diemžēl :(