Cāļa forumi » Dzemdības

Gice: Kādi bija Jūsu dzemdību priekšvēstneši?

briljantins

Pastāvīgs apmeklētājs

briljantins

CT = +36.6°

02.01.2012 09:01:40

likās ka nesaturu(likās,ka iečurāju mazliet biksēs)Sapratu,ka tas tomēr tā nav(paldies dievam),secināju,ka tomēr jāatrādās +1 šādas saūtas bija iepriekšējās dienas vakarā, sapratu, ka lēnām sūcas ūdeņi. AIzbraucām uz slimnīcu atrādīties (ap pusnakti), sāpju nebija, neticēja slimnīcā, ka man kaut kas sākas gan process. Uzlika toņu pierakstus, kas parādīja, ka sākas. Tad arī ielika slimnīcā. Tad bija visādi (smagas dzemdības), bet galu galā mazais piedzima otrās dienas vakarā.

Otreiz sēdētu mājās, kamēr nesāktos sāpes. Bet sabijos, ka sāka ūdeņi sūkties...

briljantins

Kāmis

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

02.01.2012 13:28:27

Šodien biju pie dakteres. Mazā vēl netaisās uz āru - 10dienas vēl varu gaidīt
Man apmēram to pašu dr. teica tieši 6 stundas pirms dzemdību sākuma.

Priekšvēstnešu nebija nekādu. Tā kā abas dzemdības sākās mazliet agrāk nekā bija paredzēts, iepriekš neko nenojautu. Vienīgi pirms otrajām dzemdībām pāris stundas pirms ūdeņu noplūšanas jutu dīvainu nemieru, tā kā trauksmi.

Kāmis

liepa&ozols

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

02.01.2012 15:53:00

atnākot nājās pēc nelielas pastaiga spalika ļoti auksti. Uznāca pat t. un milzīgs - neaprakstāms miegs!

tad nu pēc 4 stunda miega centos pastrādāt un sapratu, ka kontrakcijas ir klāt. ik pa 4 - 5 min. šīs man bija trešās dzemdības un joprojām nezinu kāds ir gļotu korķis un augļūdeņi. Viss notika ļoti strauji un nemanot.

Novēlu visām skaistas dzemdības!

liepa&ozols

maarastante

Apmeklētājs

CT = +36.6°

19.02.2012 10:55:20

Mjā, mani ari pl. 17 centās izmest no Stradiem, kuros iepriekš vēlēja ierasties nedēļu pirms paredzamā datuma - senos laikos tas bija normāli. Sākās pl. 23. Tā kā ne tikai mēs pašas nejūtam, bet ari dakteri neredz vēl īsu brīdi pirms.

maarastante

Mežameita

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

20.02.2012 18:25:57

Priekšvēstnešu nebija nekādu! Iepriekš bija baidījusies, ka dzemdību sākumu kaut kā palaidīšu garām... °

Tagad zinu, ka garām to palaist nevar... Tāka nav ko uztraukties. Tagad gaidu otru un nu man ir bail, ka varu nepaspēt līdz slimnīcai (pirmajam stundas laikā kontrakcijas bija ik pa 2 min.)

Mežameita

Anu

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

21.02.2012 20:11:22

Priekšvēstneši bija tik pretīgi,ka 3 dienas nogulēju 3. DzN nodaļā. Bija sākušās tādas BH kontrakcijas, ka pat dakteri teica ar dzemdes kontrakcijām virs simta vajadzētu būt īstam procesam-man BH,dienā kad tiešām sākās jutos tāpat kā iepriekš un ja nebūtu bijusi tobrīd slimnīcā, visticamāk ierastos uz 9 cm, jo tad kad sāka sāpēt bija 9 cm. Pa vidu gan bija dažāda nepatīkama kņudoņa dēļ kuras varēju atrasties tikai vertikālā pozīcijā un tapēc paņēmu EA,jo stress darīja savu un es visas trīs dienas līdz īstajām dzemdībām biju gulējusi tik 3-4 h kopumā, nolēmu, ka EA palīdzēs kaut stundiņu pārlādēties, tā arī bija.

Ikviens cilvēks var kļūdīties, bet lielākajai daļai cilvēku - aizrautības vai intereses dēļ - uz to ir sevišķa nosliece.

/Džons Loks/

Anu
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
13034636
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi