likās ka nesaturu(likās,ka iečurāju mazliet biksēs)Sapratu,ka tas tomēr tā nav(paldies dievam),secināju,ka tomēr jāatrādās +1 šādas saūtas bija iepriekšējās dienas vakarā, sapratu, ka lēnām sūcas ūdeņi. AIzbraucām uz slimnīcu atrādīties (ap pusnakti), sāpju nebija, neticēja slimnīcā, ka man kaut kas sākas gan process. Uzlika toņu pierakstus, kas parādīja, ka sākas. Tad arī ielika slimnīcā. Tad bija visādi (smagas dzemdības), bet galu galā mazais piedzima otrās dienas vakarā.
Otreiz sēdētu mājās, kamēr nesāktos sāpes.
Bet sabijos, ka sāka ūdeņi sūkties...
Bija sākušās tādas BH kontrakcijas, ka pat dakteri teica ar dzemdes kontrakcijām virs simta vajadzētu būt īstam procesam-man BH,dienā kad tiešām sākās jutos tāpat kā iepriekš un ja nebūtu bijusi tobrīd slimnīcā, visticamāk ierastos uz 9 cm, jo tad kad sāka sāpēt bija 9 cm. Pa vidu gan bija dažāda nepatīkama kņudoņa dēļ kuras varēju atrasties tikai vertikālā pozīcijā un tapēc paņēmu EA,jo stress darīja savu un es visas trīs dienas līdz īstajām dzemdībām biju gulējusi tik 3-4 h kopumā, nolēmu, ka EA palīdzēs kaut stundiņu pārlādēties, tā arī bija.