Cāļa forumi » Dzemdības

jaunmammucis: Daktere Liepājā...

solveiga23

Apmeklētājs

CT = +36.6°

20.01.2012 20:23:58

es pie Tatjanas Petrovas gaju ar saviem abiem mazuliem!!!un idealaka ginekaloge par vinu laikam nav ne viena!!!!!loti biju vilusies par krievinu!!!!unj paldies TATJANAI PETROVAI par vinas laipnibu un labsirdibu!!!

solveiga23

Ti-Ti-ja

Pastāvīgs apmeklētājs

Ti-Ti-ja

CT = +36.6°

19.02.2012 20:29:55

Es tik tikko esmu stājusies uzskaitē pie dr Vēveres. Vecmāte man ir Inguna Ķude. Pagaidām nekādu dižo viedokli izteikt nevaru jo ir pats sākums. Daktere man patika, rūpīga un visu labi paskaidro. Nav emocionāla, bet ar informāciju neskopojas. Vecmāte man liekas jauka, bet diezgan stingra. Visu pasaka kā domā.

arī man iesākumā bija šis komplekts. Par vecmāti Ķudu - nenoliegšu, ka it kā jauka, zinoša utt., bet viņai ir kaut kāda vājība (vai paranoja pēc kaut kādas sliktas pagātnes pieredzes?) uz grūtnieču biedēšanu ar zemu bērniņa guļu un it kā ļoti lieliem priekšlaicīgu dzemdību draudiem. es zinu četras (!!!) grūtnieces bez sevis, kurām bijis identiski - ap 25.-30. nedēļu viņa iztausta un konstatē, ka bērniņš esot ļoti zemu jau noslīdējis, esot liels priekšlaicīgu dzemdību risks, tāpēc viņa iesakot mājās pacelt gultai kājgali uz ķieģeļiem, ievērot saudzējošo režīmu utt. utt. Citas arī akli klausīja un nekur citur negāja. Mani viņa ļoti pārbiedēja, un uzskatu, ka tā bija ļoti neprofesionāla rīcība. 28. nedēļā pateica, ka iespējams, ka dzims priekšlaicīgi, bēbis noslīdējis jau pavisam lejā, galviņa nav vairs kustināma. uzzīmēja pat uz lapas, kur "problēma", ka bērns tik zemu guļot var pārspiest augļa apvalku un noiet ūdeņi. Nostāstīja ieteikumus par ķieģeļiem un tad teica atnākt pie viņas tikai pēc 2 nedēļām pārbaudīt, vai nav uzlabojumu. Pat neieminējās, ka varētu pie Vēveres sonogrāfiju uztaisīt nākošā dienā vai kā. Man 1. grūtniecība, pārbijos, satraucos, noraudājos... un nākošajā rītā pēc paziņas ieteikuma aizbraucu pie Dr. Zarembinas. Paskatījās sonogrāfijā, Izrādījās, ka nav ne mazāko priekšlaicīgu dzemdību draudu, ka bēbis guļ normālā augstumā, galviņa brīvi kustas... un es pati varu darīt, ko sirds kāro, turpināt fiziskās aktivitātes utt. Daktere pati ir brīnišķīgs cilvēks, stāv un krīt par savām pacientēm. Pēc katras vizītes pie viņas ir tik daudz pozitīvo emociju, no kabineta vienmēr izeju ar smaidu. zinu, ka daudzas liepājnieces augstu vērtē Dr. Vēveri un viņas profesionalitāti. par profesionalitāti nestrīdēšos, bet kā grūtniece vēlējos sajust arī mīļumu un ieinteresētību, nevis tikai aukstu profesionalitāti. Turklāt nepatika, ka viņas praksē vizītes ir tikai pie vecmātes, pie pašas dakteres tikai uz sonogrāfijām, kurās ir konveijera pieeja visām pēc kārtas. Tādā ziņā Zarembina ir mans ideālais ginekologs - sirsnīga, iejūtīga un tiešām profesionāle savā jomā. Pie viņas jutos drošās rokās un jutu, ka viņai interesē tas, kas ar mani un manu bērniņu notiek. Jebkurā laikā viņai piezvanot pretī laipna balss, un gatava skriet jebkurā mirklī, ja vajadzēs.

protams, ka katram savs, bet tāda mana pieredze un viedoklis. Tagad dr. Zarembinu (un vecmāti Sandru Pēku) iesaku visām paziņām/draudzenēm. viņas abas ir nopelnījušas manu uzticību par visiem 100%

Ti-Ti-ja

serena26

Pastāvīgs apmeklētājs

serena26

CT = +36.6°

19.02.2012 23:58:43

Ti-Ti-ja
Par Zarembinu vienīgais, ko esmu negatīvu dzirdējusi no divām grūtniecēm (precīzāk sakot nevis negatīvu, bet ārsta zināšanas apšaubošu) - viņa ieteica mēnesi pirms dzemdībām dzert profilaktiski antibiotikas, lai novērstu dzemdes iekaisumu pēc dzemdībām. Šo ieteikumu gan noraidīja visi citi ārsti, jo nevar novērst dzemdes iekaisumu, kas rodas pēc placentas izņemšanas ar roku, ja mēnesi pirms tam dzer iekšā antibiotikas. Kad to man pastāstīja viena, domāju, ka viņa ko pārpratusi no ārstes ieteikumiem, bet kad pēc kāda laika otra, tad sapratu, ka Zarembinai tāda metode.

serena26
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
11082931
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi