Cāļa forumi » Dzemdības

Marija Magdalēna: Madonas dzemdibu nodala...

Marija Magdalēna

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

24.05.2008 09:55:21

Sveikas gribeju zinatat par madonas dzemdibu nodalu ka ka tur ir kada attieksme jo ne reizi nemu tur bijus !Nesen tik parcelos uz so galu

Cik jus samaksajat nesledzot ligumu!Jo domaju neslegt ligumu un nemt vienvietigo palatu!=?

Un cik maksa gimenes palata par visam dienam?

Un vai madona ar ir vajadzigs dzemdibu komplakts,vai tadu var nopirkt tur uz vietas?!

Un vai nemamo lietu sarakst atskiras no rigas dzxemdibu nama saraksta ko nemt lidz maminai un mazulim?!

Makdalēna
Marija Magdalēna

kitcons

Pastāvīgs apmeklētājs

kitcons

CT = +36.6°

24.05.2008 10:37:04

attieksme no personāla laba,protams visi tikai cilvēki un var gadīties,ka kādam ir neoma,bet tā bija labi viss.visas vecmātes foršas sirsnīgas un iejūtīgas.Par Barloti no manas puses vispār vislbākās atsauksmes.visu dienu ap mani čubinājās.Līgumu neslēdzu,bet ņēmu ienvietīgo palātu-diennakts 5ls.kaut nebija ģimenes palāta,ļāva vīram nākt pie mums palātā-citiem ciemiņiem tas nav atļauts-ir speciāla tikšanās telpa.pirmo nakti daktere arī atļāva vīram palikt pa nakti,bet domāju,ka ja viņš būtu gribējis,varētu arī citas naktis palikt.bērnu māsas arī jaukas,ja ar ko netiec galā,vienmēr palīdz.nezinu vai dzemdību komplektu var uz vietas nopirkt,man bija nopirkts aptiekā.esmu izmetusi to bukletiņu kur bija raxtīts kas jāņem līdz,bet nekas manuprāt tur neatšķīrās.

vislabāku info iegūsi ja aziesi uz kādu no nodarbībām un visu pajautāsi vecmātei,viņa noteikti visu pastāstīs.

nodarbību plāns ir pielikts sieviešu konsultāciju uzgaidāmajā telpā vai arī var uzzināt zvanot pa tel.64860588

kitcons

ozzy

Apmeklētājs

CT = +36.6°

24.05.2008 20:06:24

Nesen pati tur biju :) Ļoti laba attieksme, visas vecmātes ar pieredzi un profesionālas, bērnu māsiņas arī ļoti labas.

Man bija ģimenes dzemdības- 60ls, tajā naudiņā iekļauta arī maksa par atsevišķu 1vietīgo palātu.

dzemdību komplektu gan pirku aptiekā :)

vislabāku info iegūsi ja aziesi uz kādu no nodarbībām un visu pajautāsi vecmātei,viņa noteikti visu pastāstīs.
Vispār Madonas dz. nodaļa

ozzy

Sandra_Mika

Redaktoru palīgs

CT = +36.6°

26.05.2008 12:00:27

No citas tēmas:----

***Nu ir sanācis pabūt, viss itkā bij ok.. vismaz man, nekas nepatīkams neatgadījās... eju pie dakteres Zepas, speciālist savā jomaa..man draudzenei gan nesaskanēja īsti rt raksturiem ar viņu, bet man liekas jau ļoti ok..

***Sveika!Abus bērniņus dzemdēju Madonas Dz.namā,ļoti patika personāls un dakteri,bet īpaši vecmāte Valentīna Kirejeva,ļoti mīļa,laipna un saprotoša...sniedza ļoti lielu atbalstu gan pirms dzemdībām,gan dzemdībās,gan pēc tam!!!

***Jā, Madonā ir gana laba demdību nodaļa. Teikšu tikai to labāko! Par dakteri Zepu un vecmāti Blauu gan ir atsevišķs stāsts, jo viņas ir skarbas un kādai maigākai dvēselei viņas var nepatikt. Bet daktere Audže, vecmātes: Valentīna, Arita un Lilita- !!! Jauks personāls, labas istabiņas, arī vīrs var visā piedalīties!

*** arii es pirmo mazuliiti dzemdeeju Madonaa,neko sliktu nevaru teikt.mana vecmaate bija Arita Barlote,ja pareizi atceros,tas gan bija pirms 7gadiem,varbuut tagad tur kas maiiijies.
iipasi nepatika,ka pirmsdzemdiibu palaataa visu laiku biju viena pati-taads gars mocoss laiks,bet ja nu blakus var buut viirs,vai kaads cits,tad domaaju-viiss ok.

*** kaa ar ligumiem, cik maksaa nezinat? esmu uzskaitee Rigaa, bet Madona dzimtais gals..
es laikam pieskaitama pie tam maigaakajam maminam, bail sausmigi ka uz mani sablaus, purpinas, kaut ko nepaskaidros, lai gan neesmu nekada princesite un man liekas, ka nenokaitinu..
man laikam gribetos Ķauni Lilitu..

Havanna

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

26.05.2008 12:18:15

Marija Magdalēna
Manuprāt,labāk būtu noslēgt līgumu ar kādu konkrētu vecmāti Barloti,Ķauni.lai izslēgtu iespēju,ka dzemdības pieņems Blaua (ceru,ka pareizi uzrakstīju)! Ja interesē,kāpēc man tāda attieksme,tad raksti uz @,es labprāt atbildēšu ;)

Havanna

sabrina42

Apmeklētājs

CT = +36.6°

30.05.2008 14:12:42

Havanna
sveika!man ar jūlija mēneši šī nodaļa būs jāapmeklē.iepriekš dzemdības sanāc pie Ķaunes un Kirejevas...varbūt uzraksti kas vainas Blauai,jo varbūt tiešām slēgt līgumu.mans e pasts tulpe44@inbox.lv

sabrina42

Juli

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

30.05.2008 14:24:48

Marija Magdalēna

Līgumu neslēdzu. Vecmāte Ķaune pieņēma dzemdības ģimenes palātā. Lai arī mēs uzmodinājām naktī personālu, attieksme bija jauka. Un vecmāte Lilita man bija īstais cilvēks, lai pieņemtu dzemdības

spinnndzele

Apmeklētājs

CT = +36.6°

25.08.2008 16:37:25

Pati tiko piedzemdēju mazulīti Madonā. Visa nodaļa vienkārsi super Man jau dikti patika- foršas palātiņas, personāls jauks un atsaucīgs. Man bij vecmāte Barlote-visu cieņu, ļoti jauka un iejūtīga.

spinnndzele

persikins

Pastāvīgs apmeklētājs

persikins

CT = +36.6°

25.08.2008 16:54:56

Plānveida ķeizarus arī tur taisa?

persikins

colina

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

25.08.2008 17:04:19

Pirmās dzemdības pieņēma Kirejeva, otrās Barlote, abas bija jaukas, Barlote gan maigāka, bet visprofesionālākā ir Blaua, no dzemdību nodaļas personāla esmu dzirdējusi, ka ja kāda no radiniecēm dzemdēs, tad ieteiks tikai un vienīgi Blauu, viena Madonas ginekoloģe teica, ka Blaua problēmu gadījumos nesastresojas, ātri noreaģē, viņa māk bērniņam palīdzēt piedzimt tā, ka nesatraumējas ne mamma, ne bebis. Jā, par saulīti un zaķīti nesauks, kā to dara Barlote, bet galvenais jau ir labs dzemdību iznākums. Par Ķauni ir nācies dzirdēt, ka viņa ir vispaviršākā. Kirejeva ir jauka, profesionāla, bet var arī uzbrēkt(pati dzirdēju, kā kliedza uz dzemdētājas).

[img]http://foolstown.com/sm/gy.gif[/img]
colina
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
10382769
Izvēlies tapeti: Ābeļziedi