|
| norta Pastāvīgs apmeklētājs | Iesakiet,ko darī, lūdzu.
Jau 2reiz pēdējā gada laikā esmu izdzērusi a/b kursu, jo lors saka, ka iesnas, kas pārgājušas iekaisumā blakusdobumā, savādāk izārstēt neizdodas. Laikam jau tiešām nē: vispirms gāju skalot, pilināju, smērēju...
Bet kaut kas pēdējos gadus degunā apgriezies otrādi.
Vakar atkal sākās nenormāli aizlikts deguns, jūtu, ka atkal iesnas jau tur sastāvājušas - biezas un dzeltenas.
Ko darīt? Nu tā negribas atkal dzert ko vēl stiprāku... Mainīja norta, 20.02.2009 07:35:34 |
|
| Poliete Neliete Pastāvīgs apmeklētājs | norta
deguna blakusdobuma iekaisumus ar AB veidīgajiem pilieniem un zālēm izārstēt nevar. var tikai apārstēt. tieši tāpēc drīz vien viss nāk atpakaļ ar vēl lielāku sparu.
meklē homeopātiju 
ja tev tā vienkārši iesnas vienmēr aiziet iekaisumos, tad tur noteikti ir kāda dziļāka vaina. |
|
| Babuks Pastāvīgs apmeklētājs | norta Es tikko arī izslimoju šo kaiti. Vai Tu esi bijusi pie lora? Pie īsta lora un nevis ģimenes ārsta? Ja neesi, tad noteikti tūlīt aizej! Nekāda pašdarbība, it sevišķi, ja tas Tev nitiek jau 2.reizi.
Tas, ko varu ieteikt- lietot vitafonu. +stiprināt imunitāti 
[img]http://www.smiliez.de/smilies/smiliez.de_2349.gif[/img] |
|
| Basteta Pastāvīgs apmeklētājs | Blablabla
Tagad drīz būs gladiolu sīpolu laiks, kad tie sāk suloties. Tāda sīpola sulā kārtīgi jāizmērcē vatīte un jāpatur degunā kaut vai stundu, ja tas apžūst, jāsamērcē vēl.
Tad saka, ka labāk neņemt kabatlakatiņu, kur nošņaukt, bet gan dvieli...
Vienmēr esi maiga, teica Basteta un izlaida nagus... |
|
| norta Pastāvīgs apmeklētājs | Vai Tu esi bijusi pie lora? Pie īsta lora un nevis ģimenes ārst Tur jau lieta, ka eju pie Lora , un tāda, par kura darbību atsauksmes ļoti labas....
Tagad liekas, ka deguns no tūkuma pārplīsīs, zvanīju dr., teica, ka lai aizeju vismaz pakūkot.
Basteta Kur tos sīpolus nez dabūt?
Poliete Neliete par homeopātiju domāju jau sen, bet tik dažādi komentāri par katru, ka pat nezinu, pie kura iet, un nav jau tik lēti, lai tāpat skraidītu. |
|
|
| ilisa Pastāvīgs apmeklētājs | Mans vīrs pēc 15 gadu slimošanas ar blakusdobumiem beidzot atradis metodi, kā ātri ar to tikt galā un vairs neslimot tik bieži. (skolas laikā bija pārdurts tur kaut kas, un pēc tam mazākās iesnas paŗvērtās šausmās ar sāpošu galvu un ziliem pampumiem)
Viņš skalo degunu pārmaiņus ar jūras mitrās sāls šķīdumu ūdenī un 3% ūdeņraža pārskābes šķīdumu ūdenī. (uz kādu puskrūzi apmēram ēdamkarote ūd. pārsk.) Biežāk ar to pārskābes šīdumu udenī. Ļoti labi tīra ārā.
[img]http://www.smiliez.de/smilies/smiliez.de_2386.gif[/img] ...heisā hopsā... |
|
| Zeltene Pastāvīgs apmeklētājs | norta lasu un bezmaz kā par sevi. es arī pirms x-mas izgāju cauri aizdegunes iekaisumam - antibiotikas, kūkošana; visas lietas. ļoooti nepatīmkami. iepriekš arī bija viens iekaisums plusā ar cistu, kas bija jāpārdur; brrrr. un jau dažas nedēļas atkal iesnas ar intuīciju, ka iet tālāk. ļoti nepatīk antibiotikas un tāda veida skalošanas, tāpēc šoreiz (decembrī nebija laika) devos pie savas homeopātes un nupat beigsies 6 dienu graudiņkurss izskatās pavisam cerīgi.
bet galvenais jau ir tas, ka apzinos, pamatā visam jau ir šādi tādi stresi utml....
lors saka, ka iesnas, kas pārgājušas iekaisumā blakusdobumā, savādāk izārstēt neizdodas prakse no homeopātijas gan liecina par pretējo. es pati pašu iekaisumu neesmu vēl ārstējusi ar homeopātiju. |
|
| Ņepoņa Pastāvīgs apmeklētājs | ilisa, kas tā par sāli? Ir kāda īpaša skalošanas tehnika?
Atrasta sirdsapziņa. Lūdzu steidzami pieteikties īpašnieku - naktīs traucē gulēt! |
|
| Arvids Apmeklētājs | Es ar degunu problēmām dzīvoju, no tā laika, kad sāku pirmoreiz Lietot antibiotikas, un visādus citus preperātus kas ārstē kaklu un degunu. Iesnas kā pēdēja laikā esmu sapratis, tad tās man bija arī no stresa un man i hroniskās iesnas. Lori-jums neko citu neizrakstīs, kā tikai kaut kādas zāles un katru reizi ar vien dārgākas, tas nav risinājums.
Jā ar jūras sals udēni "Hummer" var skalot, bet tik pat labi iesaku skalot ar remdenu ūdeni. Panjem plaukstā ūdeni un ieliec degunu iekšā ievelc to ūdeni iekšā, biški, būs kā sāpes, bet ar laiku, bet tas labi izskalo degunu blakus dobumus. Ar sīpoliem, nezinu, kā, bet es vienreiz pamēģināju ielikt ķiploka daivininju un beidzās diezgan traki apsvilināju deguna dobumu.
Kā loru iesaku Dinu Sumeragu, liels profesionālis vārda tiešākājā nozīmē.
Vēl kad emocionāli izraudos, vai arī jūitu kā emocijas mani atver iesnas pašās iznāk lauka, atliek tikai izšņaukt  |
|